# Dani Alves

Katalan medyasina gore sezon sonu Barcelona dan ayrilacakmis, yonetimle arasi bozuk diyorlar..

Yoksa ??!! :smiley_simmons:

yeter artık yıldız alınacaksa sneijder gibi yaşı gelmemiş adamlar gelsin avrupada işi biteni almayalım çok olsa gazla 3 5 ay gidiyorlar ondan sonra hem sezonu kaybediyorsun hemde maddi açıdan çöküyorsun telles tipi transferler istiyorum genç yırtıcı mücadeleci bir takım istiyorum başarıya aç !

dunyada bu herifi almayacak takim yoktur

yeter artık yıldız alınacaksa sneijder gibi yaşı gelmemiş adamlar gelsin avrupada işi biteni almayalım çok olsa gazla 3 5 ay gidiyorlar ondan sonra hem sezonu kaybediyorsun hemde maddi açıdan çöküyorsun telles tipi transferler istiyorum genç yırtıcı mücadeleci bir takım istiyorum başarıya aç !

Ney anlamadım. Dani alvez gelcekte biz istemiyoruz hmm güzelmiş

İmkansıza yakın ama ah keşke. Stoperde Balta'ya razıyım.

Abartmayin yok gelemez yok imkansiz felan 2015 te bitiyor sozlesmesi barcelona gercekten istemiyorsa bizden baska yuksek fiyat ucret vermez ispanya ingiltere ve fransada vergiler malum. Rusyaya da gidecegini sanmam yani diyecegim bize gelmesi imkansiz degil.

İmkansız olmamakla birlikte uzak bir ihtimal olarak görüyorum.Şuan kim ne derse desin hali hazırda dünyanın en iyi sağ beki ve bunun bir medeli mutlaka olacaktır.Gelirse de bomba olur kesinlikle.

sevilladayken fenere attıgı frikikle beni orgazm etmişti

Abartmayin yok gelemez yok imkansiz felan 2015 te bitiyor sozlesmesi barcelona gercekten istemiyorsa bizden baska yuksek fiyat ucret vermez ispanya ingiltere ve fransada vergiler malum. Rusyaya da gidecegini sanmam yani diyecegim bize gelmesi imkansiz degil.

PSG ya da City kapar bunu

PSG de zaten sağ bekte yok bu düzeyde.

Geri
Üst Alt