# Dani Alves

imkansız falan değil alves alabiliriz yıllığını iyi verdiğimiz vakid

Burada yazılanları görünce umutlandım cidden. Keşke olsa da görsek onu bu forma altında.

Barça'dan ayrıldığı kesinleştiği anda en az 10 tane kulüp kapısında yatmaya başlar. Adam yaşlanmıyor ki.

SA

BjVM-QOCEAAdXYp.jpg:large

Sene sonu ayrılıyormuş Eboue yerine düşünülebilir.

Sabri salih veysel varken gereksiz ne gerek var ? :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

O değil de CSKA' da bi sağ bek vardı, Mario Fernandes diye. Çok sağlam eleman imiş.

Olabilir ama yasindan dolayi ona cok fazla ucret vereceklerini sanmiyorum ki fransa ve ingilterede vergiler cok yuksek. Ben sansimiz var diye dusunuyorum bazi arkadaslar gibi duruma imkansiz bakmiyorum.

Yaşnda ne varmış 31 yaşında en az 3 sene daha en üst seviyede top oynar . En az 7-8 milyon euro net veren ( vergiler çıkınca) olur adam dünynaın en iyi sağ beki. Mevkisinde dünynaın en iyisi olan bir adamı Türkiyeye hem de bedavaya bırakırlar mı .

Yaşnda ne varmış 31 yaşında en az 3 sene daha en üst seviyede top oynar . En az 7-8 milyon euro net veren ( vergiler çıkınca) olur adam dünynaın en iyi sağ beki. Mevkisinde dünynaın en iyisi olan bir adamı Türkiyeye hem de bedavaya bırakırlar mı .

Dünyanin en iyi sag beki Phillip Lahm dir.

Barcelona'nın banko sağ bekini nasıl alacaksınız acaba?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

İmkansızın vücut bulmuş hali. Hadi parayı verip alırız desek. Zaten bazı sıkıntılar var. Batmanın eşigine geliriz.

Tahminen Bosmandan faydalanacagız. Sagna olabilir. Kendinizi hazırlayın.

Geri
Üst Alt