# Daniel Agger | Futbolu Bıraktı

Chedjou gitsin Agger gelsin . O olmadıysa Mexes gelsin o da olmadıysa Kjaer gelsin .

Bence Agger > Skrtel. Bu Skrtel abartildigi kadar iyi stoper degil.

O kadar gol atiyor diye güz yumuyorlar herife. Arka tarafta iyi hasta ediyor sezon boyunca herkesi.

parçalıyla görmek istediğim sayılı adamlardan birisi.

kop gel günahlarından aggeeeer reis

Agger cok iyi olur!! Agger-Semih güvenilir bir ikili gibi duruyor.

AMA gelisini engelleyecek iki büyük problem var

1. Yabanci siniri (ben hala Ömer Toprak gelsin diyorum)

2. Chedjou gitmedi hala. Ve 8 yabancili kadroda 2 stoper lüks olur.

Agger cok iyi olur!! Agger-Semih güvenilir bir ikili gibi duruyor.

AMA gelisini engelleyecek iki büyük problem var

1. Yabanci siniri (ben hala Ömer Toprak gelsin diyorum)

2. Chedjou gitmedi hala. Ve 8 yabancili kadroda 2 stoper lüks olur.

Chedjou'yu Rusya, Fransa ve hatta Katar'a satabiliriz bence. Rrusya ve Katar olursa en az 7 Milyon Euro gelir.

Agger şu an Liverpool'da pozisyonunu kaybetti ve değeri düştü. Benzer bir maliyete getirmek mümkün olacaktır.

Semih'in yanına olabilecek en iyi seçim olur tarz olarak.

Sınır da bence problem olmaz. Net olarak oynayınca %100 verim verebilecek yabancılara ihtiyacımız var çünkü.

Elimizde böyle 3 isim Melo,Sneijder, Muslera var sadece.

Agger ve bir hucüm oyuncusu daha alınmalı eğer oluyorsa.

Chedjou'yu Rusya, Fransa ve hatta Katar'a satabiliriz bence. Rrusya ve Katar olursa en az 7 Milyon Euro gelir.

Agger şu an Liverpool'da pozisyonunu kaybetti ve değeri düştü. Benzer bir maliyete getirmek mümkün olacaktır.

Semih'in yanına olabilecek en iyi seçim olur tarz olarak.

Sınır da bence problem olmaz. Net olarak oynayınca %100 verim verebilecek yabancılara ihtiyacımız var çünkü.

Elimizde böyle 3 isim Melo,Sneijder, Muslera var sadece.

Agger ve bir hucüm oyuncusu daha alınmalı eğer oluyorsa.

Chedjou bu sezon bizde ve dünya kupasinda malesef hic gösteremedi kendini, 7 milyon biraz fazla gibi duruyor ama 3e5e bakmadan satilmali, ve dedigin gibi %100 verim verebilecek yabancilar oynatmaliyiz. Agger de bunlardan biri olabilecek futbolcu. Muslera Agger Melo Sneijder gercekten hayali bile güzel

Keske alinsa ama fazla ihtimal vermiyorum.

Gel vefasız gel vicdansız çağırmazdık acil olmasa. :(

liverpool şampiyonluğa oynayan takımlar arasında açık ara en fazla gol yiyen takım değilmiydi.orada takıma giremeyen stoperi almak mantıklı mı? Gerçi bizim ligde yine iş yapar ama Cl de de arkayı toparlayacak biri gerekmez mi ?

gelirse fernando meira olur bu arkadaş, skrtel olabilir ama

liverpool şampiyonluğa oynayan takımlar arasında açık ara en fazla gol yiyen takım değilmiydi.orada takıma giremeyen stoperi almak mantıklı mı? Gerçi bizim ligde yine iş yapar ama Cl de de arkayı toparlayacak biri gerekmez mi ?

Takıma giremediği dönemde sakattı diye hatırlıyorum adam Liverpool'un en iyi stoperi bence Skörtılı falan cebinden çıkarır

tapatalk

Takıma giremediği dönemde sakattı diye hatırlıyorum adam Liverpool'un en iyi stoperi bence Skörtılı falan cebinden çıkarır

tapatalk

Ben bir iki maç izlemişimdir hepsini ama o kadar gol yiyen takımın stoperlerinde sorun vardır diye düşünüyorum.Bütün stoperleri idare eder nitelikte bence

Kendi ülkesinde bir hayli gözden düsmüs diyorlar. Saglik durumuna göre 1 sene alinabilir, bedelsiz sonucta. En azindan listede olsun.

Biz niye ilgilenmiyoruz bu adamla hazır sözleşmesini feshetmişken?

Skrtel'den önce ilgilenmemiz gereken bu tarz bir stoper esas.

adam futbolu bırakmayı düşünüyorum dedi

Kime dedi renktaş?

Adam daha 30-31 yaşında, bu sezon fazla sakatlık sorunu da yaşamamış.

Futbolu bırakması için bir sebep yok açıkçası.

Milan falan da ilgileniyor zaten niye bıraksın.

Kime dedi renktaş?

Adam daha 30-31 yaşında, bu sezon fazla sakatlık sorunu da yaşamamış.

Futbolu bırakması için bir sebep yok açıkçası.

Milan falan da ilgileniyor zaten niye bıraksın.
medyaya bak bi istersen

Ben öyle bir açıklama duymadım şahsen.

Geri
Üst Alt