GSCimbom
Daniel Osvaldo: ''Prandelli'nin olduğu dönemde 50 milyon dolar da verseler Galatasaray'a gelmezdim''
Arif Ulu

Daniel Osvaldo: ''Prandelli'nin olduğu dönemde 50 milyon dolar da verseler Galatasaray'a gelmezdim''

Arif Ulu ·

Cevap
29
Okunma
1,1K
Sayfa
1/2

Arif Ulu

Baba Gündüz
0x0-yildiz-isimden-flas-itiraf-ayda-50-milyon-dolar-versen-galatasaraya-gelmem-dedim-15878231...webp

Futboluyla bir döneme damgasını vuran Pablo Dani Osvaldo'dan flaş itiraflar geldi. Kariyerinde Juventus, Inter ve Roma gibi dev takımların formasını giyen Osvaldo Türkiye'ye transferi hakkında konuştu.

Arjantin kulübü Boca Juniors'tan ayrıldıktan sonra 4 sene futbola ara veren ve Banfield ile bu senenin başında sahalara geri dönen Arjantin asıllı İtalyan forvet Pablo Daniel Osvaldo, Galatasaray ile ilgili, Galatasaraylıları kızdıracak transfer itirafında bulundu.

"ÇOK AĞLADIM, ÖLMEK İSTEDİM

İtalya Milli Takımı'nda oynarken elemelerde 6-7 gol attım ve Prandelli beni 2014'te Dünya Kupası'na götürmedi. Prandelli... Arkadaşım Prandelli... Umarım karantinayı iyi şekilde atlatır..

Gazeteler benim Arjantinli olduğumu yazmaya başlamıştı ve bu yüzden beni almadı. Bana gitmeyeceğimi bile söylemedi, biletlerimi bile almıştım. Çok ağladım, ölmek bile istedim çünkü oraya gitmeyi hak etmiştim.

"GALATASARAY'A GÖTÜRMEK İSTEDİ"

En kötüsü de, Dünya Kupası skandalından sonra Prandelli, beni Galatasaray'a transfer etmek istedi. Ona, 'Ayda 50 milyon dolar versen de gelmem' diye cevap verdim.

0x0-yildiz-isimden-flas-itiraf-ayda-50-milyon-dolar-versen-galatasaraya-gelmem-dedim-15878230...webp

"YAZAR OLMAK İSTERDİM"

Futbolcu olmasaydım, yazar olmak isterdim. İleride yazmayı da düşünüyorum, kitabımın adı da 'Rock & Gol' olacak. Biyografi yazacağım. Aynı zamanda yemek pişirme dersleri de almayı isterim..

"RONALDO ŞINAV SEVİYOR BEN MANGAL"

Futbolu bırakma hikayem... Futbol dünyası artık bana göre değildi. Cristiano Ronaldo eve gidip 150 şınav çekmeyi seviyor, ben ise mangal yapmayı seviyorum..

[ASPOR]

Psikolojik rahatsızlıkları var. Belhanda yanında çok masum kalır bu arkadaşın.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değişik havası olan bir topçuydu. Roma zamanları severdim EPL’ye gitti sonra bozdu kendini.

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ciro İmmobile-Candreva-Balotelli 3lüsünü almış kadroya. Zaten tek forvet oynatmış turnuva boyunca.
İngiltere'yi yenip KostaRika'ya elenmişler ilginç...

Geri