Danimarka Kampı Takım Kadrosu Açıklandı!

Salih
Selçuk
Sneijder
Hamit
Dzemaili
Gökay
Birhan
Emrah

Hatta Sabri ve Chedjou da oynadı zaman zaman.

Salih, Gökay, Birhan, Emrah, Sabri mi? :red: Sırf sayıyı tamamlayayım diye saçmalamışsın r'taş.

Selçuk, Sneijder, Hamit ve Dzemaili dışında kimse yok. Bu isimlerden Sneijder önlibero oynamaz. Hamid'e güvenerek yola çıkılmaz. Dzemali de kaçış peşinde.

O yüzden Donk'un kamp kadrosunda bulunması şuan için doğru bir durum. Her ihtimale karşı.

Önlibero alınırsa defolsun gitsin zaten. Kalsın diyen yok.

Hikayenin sonu: reykerink kovulur ve olcan umut yeni sezona gs ile baslar

Taraftar yuhalamaktan öldürene kadar oynattı geçen dönem sonra mecburen kesti bariz kayırıyor takımda forward da yok ayrıca umutla donkun mantığı aynı yere çıkıyor

Hocanın evlatçılık yapacağını zannetmiyorum renktaş ha teklif gelir satmazsa o zaman haklı olabilirsin

Son düzenleme:
Forumun Evlat sevicileri catlasin.insallah semih Selçuk'un da defoldugu günleri goruruz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ne alaka dediğin ne alaka esas.

Kupa finalinde Selçuk, Emre, Sneijder üçlüsüyle oynamadık mı?

Sabri'yi Chedjou'yu ekstradan yazdım ayrıca dikkat ettiysen.

Hadi senin dediğine gelsin ön libero Hamit olur yedeği Salih olur.

Esas kadroda yedek sol bek yok şu an. Carole çıkacak 8 yıl önce Karpaty maçında sol bekten emekli olmuş Hakan oynayacak.

sneijder çıkınca 45 dakika fenerin tek kale oynadığı final mi?Pas yapamayınca Ortasahada top kapan adam olmayınca Topalla Josef topladı bütün topları.Hamitin oynayıp salihin yedeği olduğu ön liberodan ne olur şaka mısınız anlamadım ki.Öyle kolay halledilebilseydi geçen sene şampiyon olurduk.As ön liberomuz yok yedek sol bek yok diyorsun

darısı semih ve sabrinin başına inşallahhhhhhhhhhhh

Mesajımı doğru düzgün okuduktan sonra alıntılarsanız 50 defa laf anlatmak zorunda kalmam diye düşünüyorum.

Ben onları ön libero diye mi saymışım, 4-3-3'ün ortası diye mi belirtmişim?

Donku salak gibi surekli ilk 11 de oynatan denizli idi. Riekerink onu yedek yapti. 15-20 dk verdi donka.

Dursun denen herif bir orta saha aldigi an donk ve salih de sutlanacaktir.

4 cop gonderilmistir!!!

Bir de donk muhtemelen dursun tarafindan kayiriliyor. Cunku sozlesmesi 4 ay sonra bitecek 30 yasindaki gerizekaliya 2.5 milyon bonservis odeyip onu 3 ay sonra cope atmayi aciklayamaz.

sneijder çıkınca 45 dakika fenerin tek kale oynadığı final mi?Pas yapamayınca Ortasahada top kapan adam olmayınca Topalla Josef topladı bütün topları.Hamitin oynayıp salihin yedeği olduğu ön liberodan ne olur şaka mısınız anlamadım ki.Öyle kolay halledilebilseydi geçen sene şampiyon olurduk.As ön liberomuz yok yedek sol bek yok diyorsun

Hamit'in oynayıp Salih'in yedek olduğu ön libero Barça seviyesinde olur demedik.

Kadroda orta saha yok dendi, 4-3-3'e uygun (hazırlık kampı için) 7-8 tane orta saha olduğu ortaya çıktı.

Boş yere kafanızda bahane üretmeyin o yüzden.

Donk yerli olsa o da kadro dışıydı.

Mesajımı doğru düzgün okuduktan sonra alıntılarsanız 50 defa laf anlatmak zorunda kalmam diye düşünüyorum.

Konu Donk. Donk 4-3-3'ün ortasahası mı olacak ön libero mu? Yazdığın saçma sapan mesajda ısrar etme de rezil olma en azından.

Donku 433ün neresine koyuyorsun o zaman.Sneijderi salihi aynı noktanın alternatifi diye yazdın ben nasıl cevap verecektim ki buna.433ün sol iç ve sağ içinde oynayacak oyuncularımız var ama ön liberoda oynayacak oyuncumuz yok

Konu Donk. Donk 4-3-3'ün ortasahası mı olacak ön libero mu? Yazdığın saçma sapan mesajda ısrar etme de rezil olma en azından.

4-3-3'ün orta sahasında ön libero da kullanabilirsin, Selçuk-Sneijder-Emre de yazabilirsin.

Her iki şartta da en kötü Donk'un GS performansını verecek adam var.

Ayrıca merak etme rezil olduğum falan yok, yazdığım mesaj açık. Anlamayıp atlayanlar rezil olabilir ama o konuda bir şey diyemem.

Ne alaka dediğin ne alaka esas.

Kupa finalinde Selçuk, Emre, Sneijder üçlüsüyle oynamadık mı?

Sabri'yi Chedjou'yu ekstradan yazdım ayrıca dikkat ettiysen.

Hadi senin dediğine gelsin ön libero Hamit olur yedeği Salih olur.

Esas kadroda yedek sol bek yok şu an. Carole çıkacak 8 yıl önce Karpaty maçında sol bekten emekli olmuş Hakan oynayacak.
Emrah da sol bek oynamış. İdare eder şimdilik yedek için. Alınır oraya iyi bir yedek sorun olmaz herhalde.

Önlibero ve santrfor zaten alınacak.

Hamit'in oynayıp Salih'in yedek olduğu ön libero Barça seviyesinde olur demedik.

Kadroda orta saha yok dendi, 4-3-3'e uygun (hazırlık kampı için) 7-8 tane orta saha olduğu ortaya çıktı.

İsveç 2.liginin Aarlus takımına karşı mı ortaya çıktı 7-8 adam olduğu?Young boys maçında 433 oynamadık çünkü.4231 oynadık

Hamza hocan gibi ırkçı olma. Adam gibi davranın adil olun.

Donku 433ün neresine koyuyorsun o zaman.Sneijderi salihi aynı noktanın alternatifi diye yazdın ben nasıl cevap verecektim ki buna.433ün sol iç ve sağ içinde oynayacak oyuncularımız var ama ön liberoda oynayacak oyuncumuz yok

Sneijder'le Salih'i aynı noktanın alternatifi olarak yazmadım. 4-3-3'ün ortasındaki üçlüde farklı görevlerde kim oynar onları yazdım.

Ön liberoda oynayacak oyuncun 1-Hamit, 2-Salih.

Buyur nereye yazarsan yaz kadroda.

4-3-3'ün orta sahasında ön libero da kullanabilirsin, Selçuk-Sneijder-Emre de yazabilirsin.

Her iki şartta da en kötü Donk'un GS performansını verecek adam var.

Ayrıca merak etme rezil olduğum falan yok, yazdığım mesaj açık. Anlamayıp atlayanlar rezil olabilir ama o konuda bir şey diyemem.

Hadi ordan. Saçma sapan mesaj yazıp bir de inatla rezil rezil savunma yapıyorsun. Salih'i, Sabri'yi ortasahaya falan yazıyorsun.

Hadi hadi. Boş yapma devam et. Irkçılık yapma.

Ben 2 orta saha gelse bile Donk'u yollayacagini dusunmuyorum Hollandali oldugu icin ama olsun bu ucunden kurtulmak da olumlu.

Sneijder'le Salih'i aynı noktanın alternatifi olarak yazmadım. 4-3-3'ün ortasındaki üçlüde farklı görevlerde kim oynar onları yazdım.

Ön liberoda oynayacak oyuncun 1-Hamit, 2-Salih.

Buyur nereye yazarsan yaz kadroda.

tumblr_nfyqq1UGZY1r9rb4po1_1280.jpg

Geri
Üst Alt