Danimarka Kampı Takım Kadrosu Açıklandı!

Hamit Altıntop, Ryan Donk, Emrah Başsan, Cenk Gönen, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.

Şunlar ne yav.

Hamit Altıntop, Ryan Donk, Emrah Başsan, Cenk Gönen, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever.

Şunlar ne yav.

Solid defender.

Emre Çolak'ı yedniz, Semih'i yedirmeyiz Murhan başkan. :D

berk xmail unsal

biraz gelismistir ins, kotu bir tobcu degildi sanki

2.kampa basliyoz daha transfer yok.
Tam sopalik bu yönetim yaomayacagiz diyin de beklenti olmasın bari

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berk'te ışık yok mu sence?

Onun isigini Umut öküzü söndürdü.

13/14 de 4-0 yenildigimiz Kasimpasa macinda, durum 1-0 iken Umut ve Berk bombos kale önündeydi. Umut denen gerizekali topu Berk'e atip o da bombos kaleye yuvarlayacakken gitti her zaman ki gibi kalecinin üstüne nisanladi topu Allahin cezasi. Orada berk o golü atsa, hem o maci cevirirdik (bence) hem de o golün verdigi özgüven patlamasi ile Berk de ileri yönelik yol alabilirdi. Ama beyini olmadigi icin pasi atmadi iste Umut. Bir de bunlar yetmiyormus gibi Mancini hocam o pozisyondan hemen sonra Berki oyundan cikardi sanki o sucluymus gibi.

Berk kötü futbolcu degil, top kontrolü oyun görüsü falan gayet iyi. Bence 3.forvet olarak kadroda yer almali Umut denen odunun yerine.

Onun isigini Umut öküzü söndürdü.

13/14 de 4-0 yenildigimiz Kasimpasa macinda, durum 1-0 iken Umut ve Berk bombos kale önündeydi. Umut denen gerizekali topu Berk'e atip o da bombos kaleye yuvarlayacakken gitti her zaman ki gibi kalecinin üstüne nisanladi topu Allahin cezasi. Orada berk o golü atsa, hem o maci cevirirdik (bence) hem de o golün verdigi özgüven patlamasi ile Berk de ileri yönelik yol alabilirdi. Ama beyini olmadigi icin pasi atmadi iste Umut. Bir de bunlar yetmiyormus gibi Mancini hocam o pozisyondan hemen sonra Berki oyundan cikardi sanki o sucluymus gibi.

Berk kötü futbolcu degil, top kontrolü oyun görüsü falan gayet iyi. Bence 3.forvet olarak kadroda yer almali Umut denen odunun yerine.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Hazırlık maçlarından sonra da söyledim bunu. Bu çocukta topçu fiziği var, bundan birşeyler olur, takımda Umud'un yerine 3. santrafor olarak kalmalı diye. Bu sezon süper lig maçlarında zaman zaman dakika alır. Olmadı ZTK'da maçlara çıkar vs vs. En azından bu son şansı hakediyor bu çocuk.

Ne kadar yeteneksiz ve fazla kazanmis olsa da Umuda yaptigi katkilar icin tesekkur ederim. Niyetinden suphe etmem. Sakatlandigini da hic gormedim, hala takimda bulunan bazi serefsizler gibi yan gelip yatmadi.

Ay lav yu hocam.

CoIlr5VWYAAihuM.jpg

Ne kadar yeteneksiz ve fazla kazanmis olsa da Umuda yaptigi katkilar icin tesekkur ederim. Niyetinden suphe etmem. Sakatlandigini da hic gormedim, hala takimda bulunan bazi serefsizler gibi yan gelip yatmadi.

Evet, haklısın.

Herşeye rağmen Olcan da hakkını helal etsin, o 4 yıldızı göstermesi bile yeterli benim için.

ulan helal olsun be riekerink. yerli çetesi seni göndermeden sen onları göndermelisin bunun farkındasındır umarım

Donk ile Salih'i de acilen yollamalisin hocam

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna en cok dursun kizmistir, sonucta 4 adam kadro disi, Riekerink bu adamlari istemiyorum demis, yerlerine transfer bekleyen taraftara simdi ne masal analatacagim sikintisina girmis dursun efendi.

Donk'da gider, merak etmeyin.

Geri
Üst Alt