Danimarka'da Nelsson Şoku!

50 maçlık sezon planı yaptığında 50'sinde de istikrarlı şekilde oynar diyebileceğin bir kaç oyuncumuzdan biri. Bir sakatlık geçirecekse yazın geçirsin. Sezon içinde geçirse daha kötü olur.

Hem Sanchez hem Nelsson bizim için harika ama sanki oynamayacak olan bana kolaylık sağlayın diyecek gibi geliyor

Bu milli takımlardan kadro dışı olan elemanlar için sakatlık numarası çekiliyormuş gibi geliyor bana. Takıma alınmayan her oyuncu sakat...
Ayrıca Nelson 'u çok seven biri olarak söylüyorum bu sene Nelson artık satılmalı değerine. Davinson çok afaki bir teklif gelmediği sürece takımda kalmalı.

Gidecem diye tutturacağına bizde kalsa keşke

Her milli takım öncesi sakatlanması
Ben senin o varoş kokunu alırım

Bu milli takımlardan kadro dışı olan elemanlar için sakatlık numarası çekiliyormuş gibi geliyor bana. Takıma alınmayan her oyuncu sakat...
Ayrıca Nelson 'u çok seven biri olarak söylüyorum bu sene Nelson artık satılmalı değerine. Davinson çok afaki bir teklif gelmediği sürece takımda kalmalı.
Bana da değer kaybı olmasın diye sakat ayağına yatılıyor gibi.

15 üzeri bir teklife satılır bence. Tahminim 17-18+3 civarı bir satış olacağı.

Nellson ligi avcunun içi gibi biliyor artik , zaten mili takimda oynatmiyorlardi cogunlukla yedekti, iyi oldu kampa kadar dinlensin iyileşsin

Ya tam Euro 2024'te oynayıp piyasasını artırsaydı satacağımız yıldı bee... Seneye satalım desek 1 yıl kontratı kalmış olacak elimiz zayıf olacak... Bu sene istediğimiz teklifi alamazsak kontrat uzatmamız lazım...

Morali bozulacağı için kendisi adına üzüldüm. Kalmasına vesile olacaksa bizim adımıza olumlu da olabilir.

Eğer bu yaz döneminde de kendisini ve kulübü mutlu edecek bir teklif alamazsa, gerçekçi düşünüp kariyer planlamasını GS üzerine kurgulamalı artık. En büyük hayalinin EPL de oynamak olduğunu hep söylemiş olan Muslera da burada iyi kazanıp mutluluğu yakalayınca o defteri kapatmıştı; alt-orta sıra EPL takımlarından birinde birkaç yıl oynamakla bu kadar mutlu olamazdı.

Davinson gidecek diye tahmin ediyorum; bir de Nelsson giderse en sorunsuz bölgede sıkıntı çıkması yüksek olasılıktır...

bu yüzden danimarkalı arkadaşlarımla konuşamıyormuşum bir kaç saattir.

nedensiz, hepsi şoktaydı.

demek ki sebep nelssonmuş :/

Geçmiş olsun... Üzüldüm

Yeni sezona diri bir Nelsson ile başlayacağız demektir.

Geri
Üst Alt