Dany Eskişehirspor'a Gidiyor

Melih Akan

Berlin Panteri
G.SARAY’A MÜJDE Transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala halen kadrosunda 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray’a müjde gibi haber. 11 Temmuz tarihinde Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan ve A2 takımı ile çalışan ancak 2 yıllık kontratı nedeni ile gitmeye yanaşmayan Dany’nin inadı kırılmak üzere.

'GİTMEYECEĞİM' İNADI KIRILMAK ÜZERE

Kamerunlu futbolcu artık Eskişehirspor yolunda…

Yıllık 1.3 milyon Euro'dan 2 senelik kontratı bulunduğu için rahat davranan Dany, transferin bitimine sayılı günler kala Eskişehirspor Kulübü'nden kendisine gelen teklifi dikkate aldı.

TAKIM ARKADAŞLARINA ESKİŞEHİR'İ SORDUDany’nin Florya’da takım arkadaşlarına Eskişehir şehrini, kulübünü oradaki sosyal hayatı sorup bilgi aldığı ortaya çıktı. Eskişehirspor ile transfer görüşmelerine kısa süre içinde başlaması beklenen Dany’nin önümüzdeki hafta kırmızı siyahlı kulübe imza atması bekleniyor

Evet Eskişehir'de stoper sorunu var.Stoperde Diego,Akaminko ve Sezgin var.Bir de Terim'in milli takıma aldığı Birol Parlak var.Olabilir bu transfer

Eskişehirspora hem Tarık'ı almayarak hem de Dany'i vererek 2. kazığı patlatacaz :D

Tarık transferine bir isaret olabilir.Son günlerde son bir hamle daha yapacagımızı söylüyorlardı.3 milyon euro+Dany'e bitebilir bu is.

Dany ve Ontivero'yu kulüpler havada kaparlar da işte saçma sapan kontratlar yüzünden yanaşmıyorlar. Bu paraları vermiyorlar bir de zaten elimizden çıkaracağımız bildiklerinden parayı bile bizim ödememizi bekliyorlar.

Yurt dışından alınıp kazığa dönen transferleri anlıyorum , hatta Amrabat transferini dahi anlamaya çalışıyorum ,

ama arkadaş şeyinde boncuk mu bulundu bu Dany'nin hangi akla hizmet alınır 3 küsür avroda bonservisine verdik , adamın en büyük katkısı kargaspordaki performansı oldu !

Yurt dışından alınıp kazığa dönen transferleri anlıyorum , hatta Amrabat transferini dahi anlamaya çalışıyorum ,

ama arkadaş şeyinde boncuk mu bulundu bu Dany'nin hangi akla hizmet alınır 3 küsür avroda bonservisine verdik , adamın en büyük katkısı kargaspordaki performansı oldu !

Terim'in işleri işte...

Paran var git İtalya'dan adam akıllı stoper al.Dany ne ?

Eskişehir Serdar Özkan'ı da alıyormuş.

Ben seviyodum ya

-Tapatalk-

dany-gelecegimiz-parlak.jpg

Eskişehir'e bundan daha iyi kötülük yapılamaz.

Dany alınmadan Antepte iken bu forumun %60ından fazlası alın şu Dany'i diyordu.Adına başlıklar bile açılmıştı.Şimdi yönetime sallıyorlar. Garip bir iş bu taraftarlık

Dany alınmadan Antepte iken bu forumun %60ından fazlası alın şu Dany'i diyordu.Adına başlıklar bile açılmıştı.Şimdi yönetime sallıyorlar. Garip bir iş bu taraftarlık

Son dönemde en fazla dikkat çekmeye çalıştığım şeylerden biriside bu zaten ,

aynı oyuncuyla ilgili alt alta iki yorum birisi çöp diğeri ise mutlaka alınmalı diyor ,

yani gerçekten taraftarlık garip bir iş %100 memnuniyet yok olmasıda imkansız gibi ,

ama şu varki bu işi profesyonelce yapanlar yapıyor bu hataları bizler değil ,

Öncede yazdım birçok yabancı transferini anlayabilirim hatta Ambrabat'ı dahi bir yere koyabiliyorum , ama Dany ?

Tarığı alırsak isyan ederim....

Nerde oynicak bu adam ? Veyseli kesicek kadar iyi değil bu adam.

Tellesi hele hiç kesemez.

Yine Salih gibi 18 den ilerisi göremeyecek adamlara bir ton para veriyoruz delirecem...

Bu kadar basiretsizlik olmaz.

Diyorum para yiyor birileri bu işden paraaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Tarık eğer gelirse bilin ki yine bir yönetici+menejer götürdü paraları

Transferin son günü bir hareketlilik yaşanacak gibi Dany es-ese gider Tarık'da bize gelir üstüne 2-3 mio para veririz Tarık'a da en az 1,5-2 veririz .

Geri
Üst Alt