Dany Eskişehirspor'a Gidiyor

Dany alınmadan Antepte iken bu forumun %60ından fazlası alın şu Dany'i diyordu.Adına başlıklar bile açılmıştı.Şimdi yönetime sallıyorlar. Garip bir iş bu taraftarlık

Alınmasın demekten ziyade bonservisinide geçtim Antep te.bile.300 bin eur gibi bir.rakama oynayan adamı.Galatasaray a alıyorsun birde üç dört kat daha fazla veriyorsun saçma olan taraf bu tamam adam İngiltere İspanya Almanya da orta üstü bir takımdan gelecek olur rakip te çoktur anlarım da maaş konusunu çok abartıyoruz verirken ha bu saçmalama fenerbahçe de de var beşiktaş feda senesinde düzeltti bu durumu maaşı düşük olduğu için Ambrabat ve Lucas istendiğinde gidebiliyor ki bence gitmesi gerekenler onlar değil

eskişehire bu saatten sonra tek iş leşleri satacaksın oyuncu falan istemeyeceksin

2012/2013 sezonunda Dany Semih´den iyi diyenler nerede aceba ? Dany belki bizim icin uygun bir stoper degil, ama bu adami birak bir Türk forumunda, alman forumlarinda bile begenmeyen taraftar cok azdi...

2013/2014 sezonunda daha hazirlik maclarindan itibaren gösterdigi performans ile kendi seviyesinin cok altinda oynadigini belirtmemiz lazim. Dany büyük bir oyuncu degil, ama son bir senede gösterilmeye calisildigi kadar kötü de degildir.

Dany giderse muhtemelen beles gidecek, ama daha bizde CL deneyimi yasamadan bu Adam süperlig´de anadolu takimlarinin en iyi stoperlerinden biri olmustur. Eskisehir gibi takimlarda rahat bir sekilde oynar, ve cok ciddi katki verebilir... Goygoy disinda bakmak istiyorsak bu duruma, izahi ne yazikki böyledir. "Bize maximal 1.5 Milyon avro degerindeki Tarik´i 6 Milyon avro karsiliginda satmak isteyen takima, biz gidip CL deneyimi yasamis bir savunma oyuncusunu bedava bir sekilde vermek zorunda kacalaz, ve sonra kurtuldugumuzu sanicaz..." Dany bizim icin su an degersiz, hatta gereksiz bir oyuncu yabanci siniri sayesinde. Eskisehir ise takiminda enler arasina girecek bir oyuncuya kavusucak, hemde bir kurus ödemeden...

Severim Dany´yi onu Ronaldo, Di Maria gibi oyunculara attigi calimlar ile hatirlayacagim...

Dany alınmadan Antepte iken bu forumun %60ından fazlası alın şu Dany'i diyordu.Adına başlıklar bile açılmıştı.Şimdi yönetime sallıyorlar. Garip bir iş bu taraftarlık

%60'ından fazlası alın demiyordu. %70'inden fazlası istemiyordu adamı.

Hatta transferi gizlice bir anda olunca yazmıştım, Şampiyonlar ligine gidiyoruz bu sene, CL stoperimiz bu adam mı olacak diye bi cümle kurmuştum. Bi çok kişide o topicde istemediğini ama destek vereceğiz bu vakitten sonra şeklinde yazmışlardı.

Hatta burak transferinede çok karşıydım ama alındıktan sonrada savunan ben oldum/ O adamın yeteneksiz olduğunu burdaki 20.000 üyede biliyordu. Böyle olacağınıda biliyorduk, dolayısıyla suç o adamda değil onu takıma aldırıp, yeteneksizliğini bildiği halde onu adam ederim düşüncesi ile Fatih T'dedir. Sonuç olarak adam edemedi. Çünkü yeteneğin zerresi yok. Yönetim 3 milyon maaş verdi, yani hata hata hata. Hepsi kulübün hatası bu çöp oyuncuların değil. Evet kızıyoruz oyunculara ama mantıklı bir kulüp böyle transferler yapmaz. En basitinden Sabrinin 20 senedir GS'da olması skandalın en büyüğüdür.

Dany i ilk antesporu deplasmanda necatinin geliş maçında 2-1 yendiğimiz maçta görmüştüm. Necatinin golünde topu ıskalamıştı. Arkadaşa la olm ne futbolcular var ya ölseler büyük takımlar almaz bunları dedim. Ertesi yıl bizde :(

Dany i ilk antesporu deplasmanda necatinin geliş maçında 2-1 yendiğimiz maçta görmüştüm. Necatinin golünde topu ıskalamıştı. Arkadaşa la olm ne futbolcular var ya ölseler büyük takımlar almaz bunları dedim. Ertesi yıl bizde :(

Necati'nin golünde topu ıskalayan Emre Güngör'dü.

Elimizde patlasın Dany ama Eskişehir'e vermeyelim.

%60'ından fazlası alın demiyordu. %70'inden fazlası istemiyordu adamı.

Hatta transferi gizlice bir anda olunca yazmıştım, Şampiyonlar ligine gidiyoruz bu sene, CL stoperimiz bu adam mı olacak diye bi cümle kurmuştum. Bi çok kişide o topicde istemediğini ama destek vereceğiz bu vakitten sonra şeklinde yazmışlardı.

İddialı değilim ama ben alınması yönünde birçok topic açıldığını ve birçok kişinin Dany'nin alınması yönünde fikir beyan ettiğini hatırlıyorum. Neyse çok da önemli değil zaten. Şimdi adamdan kurtuluruz inşallah.

Geri
Üst Alt