Dany: ''Hedefim Galatasaray'a geri dönmek''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Dany: Hedefim Galatasaray'a Geri Dönmek

dany-hedefim-galatasaray-a-geri-donmek-5619392_400.jpg

Beşiktaş'ın Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Dany, siyah beyazlı camiadan tepki çekecek bir açıklama yaptı.

Beşiktaş'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'dan kiraladığı Dany Nounkeu, hedefinin siyahlı beyazlı kulüpte kendisini kanıtlayarak Galatasaray'a geri dönmek olduğunu açıkladı.

Kamerun'un Camer-Foot adlı internet sitesine açıklamalarda bulunan Dany, "Mancini bana çok kaliteli bir oyuncu olduğumu ama sisteme uymadığımı sçyledi. Bu nedenle kadroda kendime yer bulamıyordum. Dünya Kupası'nda yer almazsam çok üzülüceğini söyledi. Bu bana mantıklı geldi. Ayrılmayı hiç düşünmeme rağmen Beşiktaş'ın teklifini bu yüzden kabul ettim." dedi.

"HEDEFİM GALATASARAY'A GERİ DÖNMEK"

Kamerunlu oyuncu sözlerini "Beşiktaş'ta kendimi kanıtlayarak yeniden Galatasaray'a dönmeyi hedefliyorum. Bunun için çok çalışacağım. Artık yeni bir sayfa açtım." şeklinde sürdürdü.

Dany: Hedefim Galatasaray'a Geri Dönmek

La oğlum deme böyle şeyler.Üzerler seni, hakaret ederler.

Bu arada şu kıza bakın yav, yeni gördüm.Çok tatlı.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=0JCOF7s3Vr0[/media]

Kendini beşiktaş taraftarına dövdürecek farkında değil

Ama dönerse de biz dövelim

Bencede geri doner, zaten AB isi olursa donmeli de bence, rotasyonda faydali olur ozaman..

AB isi olmazsa zaten istesede zor doner..

Yalanladı. Yalnız böyle bir düşüncesi normal olarak elbet vardır.

haber yalan ve kilitlenmesi lazım. adamın açıklaması:

L’international camerounais a finalement rejoint le club rival d’Istanbul, le Besiktas. En quête de temps de jeu, Galatasaray ayant déjà fait le plein avec de ses joueurs étrangers, Dany Nounkeu voulait avoir l’opportunité de jouer régulièrement pour augmenter ses chances de figurer dans la liste des Lions Indomptables pour le mondial 2014. Le transfert initialement programmé à Kardemir Karabükspor n’a donc finalement pas débouché.

The Cameroon international has finally joined the club rival Istanbul, Besiktas. In search of playing time, with Galatasaray already full with his foreign players Dany Nounkeu wanted the opportunity to play regularly to increase his chances of inclusion in the list of the Indomitable Lions for the global 2014. The transfer initially programmed Kardemir Karabükspor therefore did not ultimately resulted.

adam indomitable lionsta oynama şansı bulmak istiyorum demiş, bizim geri zekalı medya bunu lionsu görünce galatasaraya dönmek istiyorum şeklinde çevirmiş. oynasaki indomitable lions=kamerun milli takımıdır. tamamen türk basınının cehaleti. danynin böyle bi açıklaması yok.

Aslında Dany gibi adam her takıma lazım.Bu kadar süratli stoper bulmak zor.Çok kötülüyorsunuz ama bu adamı defans yapma konusunda biraz bilgi verilirse bu hızıyla dünyada sayılı stoperlere girer.

Sonuçta Chedjou denen adamdan iyi ve daha çok katkı verdi. Bu adama verilen tepkiler abartı ve sürü psikolojisi maalesef. Elbette bende ilk 11'e yazmam Galatasaray kadrosu için ama kötü sözleri hak etmiyor. Gayet efendi ve sempatik bir futbolcuydu.

Chedjou'dan iyi , ona lafım yok. Ama Emre'nin dediği gibi ilk 11 banko oyuncusu değil.

Sonuçta Chedjou denen adamdan iyi ve daha çok katkı verdi. Bu adama verilen tepkiler abartı ve sürü psikolojisi maalesef. Elbette bende ilk 11'e yazmam Galatasaray kadrosu için ama kötü sözleri hak etmiyor. Gayet efendi ve sempatik bir futbolcuydu.

Eğer saçma sapan hata yapıp herhangi bi maçta yakmazsa Beşiktaş'ı, yani çıkıp normal performans gösterirse sene sonu çok sevecek bence BJK'liler onu.

yalanlandı bugün. ancak böyle bir şey söylemişse de talihsiz bir açıklama olmuş.

Saha içinde rakibe bir saygısızlığını görmedik, efendi bir adam. Başarılı olmasını dilerim, yolu açık olsun.

1.5 sene sonra Turk pasaportu alabilirse bencede geri donsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt