Dany: ''Hedefim Galatasaray'a geri dönmek''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalanlandı bugün. ancak böyle bir şey söylemişse de talihsiz bir açıklama olmuş.

tam olarak 7 mesaj üstte danynin mesajının orjinal fransızcasını ve ingilizcesini yazdım. adam böyle bi açıklama yapmamış. moderatör olarak şu konuyu kilitleyin lütfen, insanlar inanıp saçma sapan şeyler yazacaklar.

alırken hatırladıgım kadarıyla 3.3m euro verdık bu adama...verdıgı katkı dusunulurse cl de oynadıgını ve sampıyon oldugumuzu dusunursek bence verılen paraları hakettı yolu acık olsun kalıte ve vıtes artırmak zorundayız artık...

Yahu kilitleyin... Adama derdoldu... Kilitleyin bitsin. 3 mesajda bir kilit kilit deyip duruyor.. Tamam kilitleyin. :oops:

Başvuru için aranan şartlar Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda;

a) Kendi millî kanununa, vatansız ise Türk kanunlarına göre ergin ve ayırt etme gücüne sahip olmak,

b) Başvuru tarihinden geriye doğru Türkiye'de kesintisiz beş yıl ikamet etmek,

c) Türkiye'de yerleşmeye karar verdiğini davranışları ile teyit etmek,

ç) Genel sağlık bakımından tehlike teşkil eden bir hastalığı bulunmamak,

d) İyi ahlak sahibi olmak,

e) Yeteri kadar Türkçe konuşabilmek,

f) Türkiye'de kendisinin ve bakmakla yükümlü olduğu kimselerin geçimini sağlayacak gelire veya mesleğe sahip olmak,

g) Millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir hali bulunmamak,

şartları aranır.

Türk vatandaşlığını kazanmak isteyen yabancılarda, yukarıda sayılan şartlarla birlikte, taşıdıkları devlet vatandaşlığından çıkma şartı da aranabilir. Bu takdirin kullanılmasına ilişkin esasların tespiti Bakanlar Kurulunun yetkisindedir.

2009 yılında antepe gelmıs 1 sene sonra 5. yılını tamamlıyor fakat bunun ıcınde 5yılda sadece 6 ay yurtdısına cıkmıs olması gerekıyor bunu tam bılmıyorum ama turk statusunde oynayacaksa bu adam kalabılır...

Yahu kilitleyin... Adama derdoldu... Kilitleyin bitsin. 3 mesajda bir kilit kilit deyip duruyor.. Tamam kilitleyin. :oops:

dert olma meselesi değil. bizim basının cehilce yaptığı yanlış tercüme sonucu ortaya çıkan bi haber. dolayısı ile yalan. ne diye üzerinde konuşcaz ki?

kusura bakmayın bana lkaf atacağınıza önce böyle bi yalan haberi buraya taşıdığınız için kendinizde suç arayın bence. özür bekliyorum bu mesajınızdan dolayı. yanlışı düzeltmek de suç oldu ya.

dert olma meselesi değil. bizim basının cehilce yaptığı yanlış tercüme sonucu ortaya çıkan bi haber. dolayısı ile yalan. ne diye üzerinde konuşcaz ki?

kusura bakmayın bana lkaf atacağınıza önce böyle bi yalan haberi buraya taşıdığınız için kendinizde suç arayın bence. özür bekliyorum bu mesajınızdan dolayı. yanlışı düzeltmek de suç oldu ya.

Derdin ne kardeş senin. Kavgamı arıyorsun, ortalığı germek gibi fantezilerin mi var.Bu bir.

Ben de senin gibi bu foruma bir üyeyim; Basın mensubu değilim.

Basındaki bir haberi kaynak göstererek konu açtım. Bunun için özür mü dileyeceğim.

Biraz daha ileri gitsen şikeyi falanda bana yükleyeceksin. Dur bakalım hayırlısı...

Bende Besiktaslilarin oynadığı taktirde Dany i sevecegini düşünüyorum. Dany i bende seviyorum aslinda. Sadece ilk 11e direk yazilacak adam olarak görmüyorum o kadar. Ab statüsü olsa ya da Dany yerli statüsünde oynasa kesinlikle takimdaki 4 stoperden bir tanesi olmasini isterdim.

*****-Semih-Koray-Dany

Tecrübeli bir yabanci defans alsak, kontejyan problemi olmadigi surece Dany'nin bu dortlude de yer almasini isterim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sonuçta Chedjou denen adamdan iyi ve daha çok katkı verdi. Bu adama verilen tepkiler abartı ve sürü psikolojisi maalesef. Elbette bende ilk 11'e yazmam Galatasaray kadrosu için ama kötü sözleri hak etmiyor. Gayet efendi ve sempatik bir futbolcuydu.

Doğru. Yetersiz olması onun suçu değil.

afferin beşştaşa orda pişsin sonra geri alırız xd

Derdin ne kardeş senin. Kavgamı arıyorsun, ortalığı germek gibi fantezilerin mi var.Bu bir.

Ben de senin gibi bu foruma bir üyeyim; Basın mensubu değilim.

Basındaki bir haberi kaynak göstererek konu açtım. Bunun için özür mü dileyeceğim.

Biraz daha ileri gitsen şikeyi falanda bana yükleyeceksin. Dur bakalım hayırlısı...

senin yazdığın haber yanlış çıkmış, ben düzelttim bunu. insaniyeti olan kusura bakma basına inanıp yazmışım der, sen utanmadan bide bana hakaret ediyosun.

ya arkadaş ben sadece yanlışı düzeltiyorum, ne yüklemesi şunu bunu. sadece yanlış yazmışım basına inanıp demek bu kadar mı zor senin için ya, bu kadar mı zor? kavga falan nerden çıkardın. yanlışı düzeltmek ne zaman kavga olmuş. iyi misin sen?

senin yazdığın haber yanlış çıkmış, ben düzelttim bunu. insaniyeti olan kusura bakma basına inanıp yazmışım der, sen utanmadan bide bana hakaret ediyosun.

ya arkadaş ben sadece yanlışı düzeltiyorum, ne yüklemesi şunu bunu. sadece yanlış yazmışım basına inanıp demek bu kadar mı zor senin için ya, bu kadar mı zor? kavga falan nerden çıkardın. yanlışı düzeltmek ne zaman kavga olmuş. iyi misin sen?

Tekrar soruyorum ; Amacın ne... Arayış ne. Fantezin ne...

Yok boşuna uğraşma , kavga etmek için fazla neşeliyim bugün. Ok. :ka19:

1.5 sene sonra Türk statüsünde olursa bulunmaz hint kumaşı olur.

Bu Türk basınında ne onun bunun çocuğu adamlar var yahu.. Yukarıdaki haberi adam gibi çevirmekten aciz adamlar gazeteci..

Konu yalanlanmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt