Dany mi Gitmeli Chedjou mu?

Görecegiz artik :D Unutmazsam yazin konusuruz yine renktas :encouragement: Dany yi Türkiye disindan bir takim alacagini düsünmüyorum acikcasi. Chedjou yu satabilecegimize inaniyorum, tabi zarar ederek.

olacak bir iş yani yazmışım , iş değil olması lazım yarıfinal oynayamazlar tabi, demek istediğin ancak öyle bir mucize olursa elden çıkarabiliriz

Çeptalk

Her ikisi de yetersiz. Lakin maliyetinden kurtulma durumu varsa elbette ki Chedjou. Dany, Chedjou'nun yaninda karin tokluguna oynuyor.

olacak bir iş yani yazmışım , iş değil olması lazım yarıfinal oynayamazlar tabi, demek istediğin ancak öyle bir mucize olursa elden çıkarabiliriz

Çeptalk

Vallah simdi Transfermarkt da biraz dolanirken gördüm ki dünya kupasi öncesi Kamerun Almanya ile mac yapacakmis 1 Haziran da. Mac da benim oturdugum sehirde. Stada gidip biraz bizimkilere bakarim :D

Al birini vur ötekine..

Dany.

Chedjounun ilk sezonu daha, hem Mancini gibi taktiksel üstün bir hocayla belki daha iyi oynamaya başlar.

Vallah simdi Transfermarkt da biraz dolanirken gördüm ki dünya kupasi öncesi Kamerun Almanya ile mac yapacakmis 1 Haziran da. Mac da benim oturdugum sehirde. Stada gidip biraz bizimkilere bakarim :D

Dany-Chedjou ikilisi oynarsa çok keyifli bir maç izlersin renktaş. Almanya hücumcuları kariyerlerinin en efektif maçlarından birini geçirirler şüphesiz :D

Tarihede tanıklık yapmış olacaksın, ne şanslısın. Muhtemelen 8-10 sıfırlık bir maçı izlemek herkese nasip olmaz...

2side gitmeli ama once chedjou gitsin isterim... aman gerci bi farklari yok gitsinlerde sirasi onemli degil

Geri
Üst Alt