Dany mi Gitmeli Chedjou mu?

Chedjounun fransadaki son 10 maçını izleyen biri zaten 7 m euro vermez bu adama büyük amatorluk yaptılar

Önce Dany gitmeli, sezon sonuda Chedjou gitmeli.

onları bilmem de biz nerelere gidek kafamızı hangi taşlara vurak şu 2 adama 10m verdik yazık. G.zan dan zerre fazlaları yok eksikleri var..

chedjeuu bu takımdan kolay kolay kimse gönderemez kapı gibi kontratı var ödenen bonservisle birlikte

chedjeu nun cv side sağlam 5 sene lille de ilk 11 forma giymek kolay değil

daha yeni geldi 29 yaşında falan yani stoperin en yüksek form tuttuğu zamanların başında

Chedjou Fransa liginde izledim iyi oynuyordu baya umutluydum ama bizde yapamadı adam niye böyle oldu anlamadım .

Her ikisi arasında tercih yapsam Chedjou gitsin derim. Dany biriz beynini kulansa oynarken 11'de çok rahat oynar.

Devre arası Dany,sezon sonuda Chedjou gitmeli.

İkiside gitsin 1.sınıf stoper gelsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün Bülent Korkmaz Antalya maçından bir pozisyonu mercek altına aldı..(Hani şu Antalyalı eleman Chedjou'nun yanında basıp gitti de nasıl olduysa bizim kova Eray topu kurtardı..) İşte orada dikkatlice izleyince Chedjouyu ıslak sopayla dövesim geldi..Antalyalı futbolcu yaklaşık 5 metre arkasında Chedjou k.çını dönüp koşana kadar adam Erayla karşı karşıya kaldı..Yani amatör stoperin yapmayacağı hatalar yapıyor..Tamam ağır oyuncusucn ama adamın koşacağı belli başlasana erkenden koşuya..Orada Dany olsa adamdan 5 metre önce topa giderdi pozisyon dahi olmazdı.. Diyeceğim şu Dany tamamen konsantrasyon eksikliği ve aşırı özgüveni yüzünden bu kadar hata yapıyor yoksa stoper özelliği olarak Chedjou'dan kesinlikle daha kaliteli..

Sorunun cevabına gelirsek 2'sinin de elle tutulur yanı yok gözümde..Mümkünse 2'si de gitsin..

ayrımcılık taraftarı değilim. 1 alana 1 bedava kampanyası uygulayıp danyi alana şedjuyu da verme taraftarıyım.

Dany

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Aslında ikisi de. Ama işte şartlar müsait değil.

İkisi de gitsin, tecrübeli ve Avrupalı bir stoper alınsın.

Geri
Üst Alt