Dany Nounkeu Beşiktaş'ta İddiası!

Kenan Soydabir

Kırmızı Üye
...Ve Dany, Beşiktaş'ta

Stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş aradığı ismi Galatasaray'da buldu. İşte Sporx farkıyla o gelişme...

SPORX ÖZEL - Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, savunmaya takviyeyi ezeli rakibi Galatasaray'dan yapmaya karar verdi.

Sarı-kırmızılı takımın kadroda düşünmediği Dany'nin transferi için iki ezeli rakip bugün yaptığı görüşmede uzlaşma sağladı. Kulüplerin anlaşmasının ardından, Galatasaray Kulübü, Dany'e Beşiktaş ile anlaştıklarını bildirdi.

Bu gelişmelerin ardından Beşiktaş transfer komitesi, Dany ile bir araya gelerek sözleşme imzalayacak.

Dany'nin Beşiktaş'a gitmesinin ardından Galatasaray, yeni transferi Izet Hajrovic'e lisans çıkartacak.

Avrupada yilin transferi.

Amrabati da verelim ayaklari alissin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

8m5x5c.jpg

Güzel haberler ardı ardına geliyor. :D

Bence bu is olacak.

Orman'in "ilgilendigimizi sanmiyorum" demesinden belli.

Diyor ki alacagiz ama su anda soylersem pazarlik gucum duser bu yuzden haberim yok, zannetmem alacagimizi diyeyim, yarin obur gun, ben baskanim transferleri yoneticilerim mudurler yaparlar ben en son onay veririm falan diye kivirma sansim olsun diyor.

Bu bir şaka olmalı :eek:

Yoksa ciddi mi :DD

Dany'nin menajeri Fazıl Özdemir'den açıklama: "Beşiktaş ile herhangi bir anlaşma söz konusu değil.."

Böyle bir şey var ama doğru mudur bilemiyorum.

Geri
Üst Alt