Dany Resmen Beşiktaş'ta!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Necati Şanlı

"Şimdi ne desem ırkçılığa girer"
Tek Yumruk
Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı taktirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

Kamuyu Aydınlatma Platformu

calsidan aldim lescott, eve geldim dany. :2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Menemenin içine zeytin fena gitmez.

Galatasaray'ın yabancı kontenjanı nedeniyle gözden çıkardığı

-- Hiç bile öyle değil... Bence en azından. Ben performansttan bıraktım onu sınıfta... :D

Beşiktaş'ın anasını ağlatır, net :D

Verelim bi de madde koyduralim bize karsi oynayamaz diye iyice anadolu kulubu kivamina getirelim

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray'ın yabancı kontenjanı nedeniyle gözden çıkardığı

-- Hiç bile öyle değil... Bence en azından. Ben performansttan bıraktım onu sınıfta... :D

şşşşşşştttt çaktırma abi ,,:cigara:

eğer transfer gerçekleşirse bizim maçta oynama şartı mukaveleye koyulmalı ... :nargile:

şşşşşşştttt çaktırma abi ,,:cigara:

eğer transfer gerçekleşirse bizim maçta oynama şartı mukaveleye koyulmalı ... :nargile:

Hatta en az 2 hatalı gol yedirme ve maçın son 30 dksında kırmızı görme garantisi almadan sözleşme imzalalanmamalı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt