Dany Resmen Beşiktaş’ta

Trabzon a verseydik

Bizim bjk ile oynayacagimiz macta her zamanki malliklarini yaparsa tinerciler cildirir ahahaha.

Gün gelecek yapmadığım her penaltı için bana küfredeceksiniz.

Dany Hitler.

Tebrikler yönetim. Stoper almamız gerekirken sen stoper gönderiyorsun. Bravo

Stoper transferini de bu gece patlatiriz heralde.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

2 gün var patladı patladı zaten. Yoksa sıkıntılar büyük

5. hafta bize karşı çok iyi oynayacak, demedi demeyin. Hatta keşke Chedjou'yu verseymişiz diyecek herkes.

5. hafta bize karşı çok iyi oynayacak, demedi demeyin. Hatta keşke Chedjou'yu verseymişiz diyecek herkes.

İnşallah ounar da satarız danyi terry yaptınız ya kör ölür badem gözlü olur lafı boşuna değilmiş

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merakımı bağışlayın; Bu konu neden Medya-Haber forumunda .

Bu arada biz kaça almıştık bu adamı...

"Beşiktaş AŞ'nin 31.05.2014 tarihinine kadar yazılı olarak bildirmek kaydıyla oyuncuyu 1.800.000 EUR'ya satın alma opsiyonu bulunmaktadır."

Merakımı bağışlayın; Bu konu neden Medya-Haber forumunda .

Bu arada biz kaça almıştık bu adamı...

"Beşiktaş AŞ'nin 31.05.2014 tarihinine kadar yazılı olarak bildirmek kaydıyla oyuncuyu 1.800.000 EUR'ya satın alma opsiyonu bulunmaktadır."

"Gaziantepspor Kulübü Derneği oyuncularından Dany Achille Nouenko Tchounkeu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncunun kulübü Gaziantepspor Kulübü Derneği'ne 3.300.000 euro tutarında transfer ücreti ödenecektir. Oyuncuya ise 2012-2013 ve 2013-2014 sezonlarının her biri için 1.000.000 euro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının her biri için 1.200.000 euro sabit transfer ücreti ve her sezon için 10.000 euro maç başı ücreti ödenecektir"

Aklıma geldi bizde siteden açıklama yapsak yok öyle bişey diye ne güzel olur :D :D :D

Aklımı oynatacağım! Abi şaka deyin :D Fenerin mağlubiyetinden daha fazla dumur etti beni hahahahaha

Eğer yeni bir stoperle anlaşmasaydık Dany gitmezdi. Demek ki, biriyle anlaşmışız. Hayırlı olsun...

Tinercilerde böyle kariyerli kaç futbolcu var ?

2 Türkiye Süper Lig Şampiyonu

2 Süper kupa

1 Emirates kupası

1 Antalya cup

1 CL çeyrek final görmüş kaç futbolcuları var ??

hehehehehe

Geri
Üst Alt