danyal artemis

Geçen haftalarda kendisini ziyaret etme fırsatı buldum, o gün bugündür doğru giden bir işim olmadı. Nasıl bir cenabetlik anlamak mümkün değil.

Ayrıca kendisi tam bir mature hunter'dır. 65 yaş altı kadınlara çocuk gözüyle baktığına bizzat şahit oldum.

Bu fotoğraftaki adam 1946'da çekilmiştir. Bu adam Ken Shimizu. 35 yaşında. İki çocuğu var. Shimizu asla koşmaz. Geç yatar. İstediğini yer. Hatta su yerine bira bile içer. Her gece birçok çeşit yemek yer...

Peki Shimizu bu vücuda sahip olmak için ne yapıyor?

Shimizu'nun hiçbir sırrı yok.

Fotoğrafın sol alt köşesinde oturan kişi Shimizu'dur...

Ortada duran adama gelince, emin değilim. ✌️😂

main-qimg-ad7baf59a52354bf838fc61579b75702

Geçen haftalarda kendisini ziyaret etme fırsatı buldum, o gün bugündür doğru giden bir işim olmadı. Nasıl bir cenabetlik anlamak mümkün değil.

Ayrıca kendisi tam bir mature hunter'dır. 65 yaş altı kadınlara çocuk gözüyle baktığına bizzat şahit oldum.
Senden ogrenecek cok şeyi var danyalın hâlâ

Mezardaki ebeme atliyorsun sen ihtiyar. Danyal en azindan nefes alanlara koşuyor :d

Senden ogrenecek cok şeyi var danyalın hâlâ

Mezardaki ebeme atliyorsun sen ihtiyar. Danyal en azindan nefes alanlara koşuyor :d
Ulan vjshsjs...

Kardeşim böyle devam edersen Allah muhafaza sana atlamaya başlayacağım. Aklını başına al ki lut kavmi gibi helak olmayalım durduk yere.

Geri
Üst Alt