# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Arkadaşlar artık bomba transfer beklemeyin Elano'yu almışız.Başka bomba transfer yapmayız fiyatı uygun bir defans oyuncusu ile transferi kapatırız :)

Valla belli olmaz..Keita'yı alıncada ölye diyorduk..Hep peşin para vermiyoruz..Hep vadeli alıyoruz..Rijkaard faktörü ve Üstünel faktörü unutulmamalı..

Valla belli olmaz..Keita'yı alıncada ölye diyorduk..Hep peşin para vermiyoruz..Hep vadeli alıyoruz..Rijkaard faktörü ve Üstünel faktörü unutulmamalı..
Tabiki bu faktörler unutulmamalı şuanki transferlerimizde en büyük faktör bu 2 kişiydi ama transferlerimizi uzun vaadede yapıyoruz diye hep bomba oyuncuda alacak değiliz.Savunmaya fiyatı uygun bir oyuncu alınsın yeter.

Fazla uçmayalım.Ama alınırsa ben uçarım sevinçten :)

Tabiki bu faktörler unutulmamalı şuanki transferlerimizde en büyük faktör bu 2 kişiydi ama transferlerimizi uzun vaadede yapıyoruz diye hep bomba oyuncuda alacak değiliz.Savunmaya fiyatı uygun bir oyuncu alınsın yeter.

Ucuz olur ama sağlam çıkar yani iyi izlemek gerekir ucuz oyuncuları onun içinde artık zaman kalmadı .

yok artık lebron james bu ne ya yarın burda bıyerlerde rooney ronaldo messi isimleride dolaşır ama artık bence ılgılenmıyoruz

Bir oyuncu daha gelicek kaliteli rahat olun renktaşlar.(Duyum felan almadım)

shaktar bizden büyük mü yaw.

başkan polatın dediği gibi: düşünün birde maddi açıdan rahat olsak neler olur..

srna hayal falan değildir o yüzden.....

Arkadaşlar artık bomba transfer beklemeyin Elano'yu almışız.Başka bomba transfer yapmayız fiyatı uygun bir defans oyuncusu ile transferi kapatırız :)

keita'yı aldık, daha mütevazi isimler düşünün orta saha için diyorduk elano geldi.

valla haldun abi'nin sağı sollu belli olmaz, yine beklenmedik "yok artık!" denilecek bir isim gelebilir.

forvet transferi eğer olursa mütevazi bir isim olur, zaten olmalı da.

baros'u zorlayabilecek, ateşleyecek birinin olması yedek kulübesinde her zaman iyi olur.

bu hem baros'un performansını yükseltir hem de rotasyona katkı sağlar.

ama baros'u yedek bırakacak bir isim olmamalı, mütevazi düşünülebilir burada. kiralık olması en güzeli olurdu.

srna için ise "imkansız!" demek istiyorum ama haldun üstünel böyle bir adam işte diyemiyorum! :D

keita'yı aldık, daha mütevazi isimler düşünün orta saha için diyorduk elano geldi.

valla haldun abi'nin sağı sollu belli olmaz, yine beklenmedik "yok artık!" denilecek bir isim gelebilir.

baros'u zorlayabilecek, ateşleyecek birinin olması yedek kulübesinde her zaman iyi olur.

ama baros'u yedek bırakacak bir isim olmamalı, mütevazi düşünülebilir burada. kiralık olması en güzeli olurdu.

srna için ise "imkansız!" demek istiyorum ama haldun üstünel böyle bir adam işte diyemiyorum! :D

Bence de sağı solu belli olmaz bakarsın hem sağ bejk hem yedek bir sol bek alır böylece kanıtlamış olur sağı solu olmadığını:D

shaktar bizden büyük mü yaw.

başkan polatın dediği gibi: düşünün birde maddi açıdan rahat olsak neler olur..

srna hayal falan değildir o yüzden.....

olay shaktar değil zaten, adamın peşine çok fazla kulüp dizilir eğer satmaya yanaşsalar.

yani öyle böyle bir oyuncu değil, dünya'nın en iyi 5 sağ bekinden biri.

ucuza da elden çıkarmazlar zaten kaptanlarını taraftarlar yıkar valla ortalığı diye düşünüyorm.

Baros'u yedek bırakacak oyuncu zaten alamayız.Uzun vade olsa bile kurtarmaz :D

Ayrıca ben keitadan sonra yıldız bir isim bekliyordum zaten yönetim yanıltmadıda.Ama artık 2 yıldız ismi kadroya katmışken ve sadece defans eksiğimiz varken yıldız isim beklemek garip olur.

Alabileceğimiz en iyi oyuncu Coloccini'dir.

Baros'u yedek bırakacak oyuncu zaten alamayız.Uzun vade olsa bile kurtarmaz :D

Ayrıca ben keitadan sonra yıldız bir isim bekliyordum zaten yönetim yanıltmadıda.Ama artık 2 yıldız ismi kadroya katmışken ve sadece defans eksiğimiz varken yıldız isim beklemek garip olur.

Alabileceğimiz en iyi oyuncu Coloccini'dir.

Coloccini yıldız değil mi bence yıldız.

Geri
Üst Alt