# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Adriano gelecek yedek kalacak,yok arkadaş daha basit çapta bir oyuncu kiralayabiliriz!

Ben forvete Fatih Tekke,defansın sağına Miguel'i isterdim,transferi kapatsak bile olur bu 2 oyuncuyu aldığımızda!

İçimden bir ses gece yine bişeyler olacak diyor ama uykusuz nasıl kalacam onu düşünüyorum...

Arkadaslar, tamam her an hersey olabilir ama 1,2 hafta birsey beklemeyin derim ben ...

komple bir futbolcu..gelirse süper olur bir forma da onun için alırım

Bu Srna'nin gelmesini oyle cok istiyorum ki, bu adam gelsin, VAllah TEK BASINA defansi idare eder. Muthis bir yetenek, muthis bir oyuncu. 120 dakika kosuyor mucadele ediyor, 120 dakika surekli cizgiden inip orta aciyor. Her baba yigidin harci degildir bu ...

Bu Srna'nin gelmesini oyle cok istiyorum ki, bu adam gelsin, VAllah TEK BASINA defansi idare eder. Muthis bir yetenek, muthis bir oyuncu. 120 dakika kosuyor mucadele ediyor, 120 dakika surekli cizgiden inip orta aciyor. Her baba yigidin harci degildir bu ...

Öyle adamlar Barça alır ister oralarda oynayacak potansiyel vardır onlarda.Galatasaraya gelmezler yani.Elano yedek kaldığı için geldi.Bu adamın banko oynayamayıcağı takım yoktur.

Darijo Srna'yı da alırsak zaten, TSL'yi hiç boşuna oynatmasınlar. Hem Sabri bize sağ bekte saç baş yoldurtmaz hem de gerektiğinde göbeğe de çekebileceğimiz bir oyuncumuz olur. Haldun Abi coştur bizi. :f50:

Öyle adamlar Barça alır ister oralarda oynayacak potansiyel vardır onlarda.Galatasaraya gelmezler yani.Elano yedek kaldığı için geldi.Bu adamın banko oynayamayıcağı takım yoktur.

Dogrudur ama hala Shaktarda kendisi. Bunu'da dusunmek gerek birde onu gec Haldun faktoru var. Ama yinede ben ihtimal vermiyorum tabi

Srna mükemmel bir oyuncu, takıma inanılmaz katkı sağlar.. Eğer Srna olmazsa hem stoper hem de sağ bek oynayabilen vatandaşı Corluka da olur :)

Geri
Üst Alt