# Darijo Srna

Cevap: # Darijo Srna

Sabrinin takımdan çıkışı+Srna'nın oyuna girmesi messi etkisi yaratır...

De Shaktar'la Clde maça çıktı.O yüzden gelmesi artık tamamen imkansız diyebiliriz.(gerçi çıktımı tam bi bilgim yok ama)

Srna´ya en az Elano kadar cok büyük bir transfer gözüyle bakiyorum.

Belki kizacaksiniz ama ben Srna´nin daha büyük bir transfer olacagini düsünüyorum..Keske demekten baska birsey diyemem

Başlarda acaba olur mu diye düşünüyordum ama şimdi tekrar düşününce imkansız diyorum.Shaktar'ın göz bebeği, Avrupa'nın en iyi sağ kanatlarından biri; ayrıca Shaktar'ın mali durumu da bu kadar iyiyken alınması bence imkansız.

FC Shakhtar Donetsk30 Andriy Pyatov

3 Tomáš Hübschman

5 Olexandr Kucher

7 Fernandinho

8 Jadson

11 Ilsinho

13 Vyacheslav Shevchuk

17 Luiz Adriano

22 Willian

32 Mykola Ischenko

33 Darijo Srna

Substitutes

12 Rustam Khudzhamov

4 Igor Duljaj

18 Mariusz Lewandowski

21 Olexandr Gladkiy

27 Dmytro Chygrynskiy

36 Olexandr Chyzhov

77 Julius Aghahowa

Avrupada oynatmayacağımız bir adam için o kadar para vermeyeceğimize göre kilit vurabiliriz.(yukarıdaki Shkatar'ın Cl maçına çıktığı 11 ve yedekler.)

birincisi adam bizim avrupa maçlarına çıkamaz gelse çünki kendi takımında oynadı ikincisi imkansız bu aralar çok hayalperest olduk biraz daha hedef küçültelim yani srna kadar çıkmayalım yönetim yine en iyisini yapacaktır benim gibi tüm rekdaşlarım da aynı fikirde inş en yakın zamanda 2 transfer daha olur ve sırtımıza yaslanıp 1 sene boyunca zevkli kaliteli maçlar izleriz 11 aslanlarımızdan

Srna'yi almak Messi'yi 300M verip Barca'dan almak gibi birseydir. O kadar ac kurt varken bize hayatta gelmez Srna. Para olsa gelirmi? Yine Haldun baba ile %10,15'lik bir ihtimal cikiyor. :D

Bence gelmesi imkansız fakat cl de oynayan uefa da oynayabilir diye biliyorum aynı kupalarda oynasa sorum olurdu benim bildiğim.

Bence gelmesi imkansız fakat cl de oynayan uefa da oynayabilir diye biliyorum aynı kupalarda oynasa sorum olurdu benim bildiğim.

Evet doğru biliyorsunuz, Selçuk Bey.Farklı kupalarda oynayabilir oyuncular, farklı takımlara transfer olduklarında.Aynı kupada oynayamaz...

Srna´ya en az Elano kadar cok büyük bir transfer gözüyle bakiyorum.

Belki kizacaksiniz ama ben Srna´nin daha büyük bir transfer olacagini düsünüyorum..Keske demekten baska birsey diyemem

kesinlikle katılıyorum kardeş bnim uefa finalinde izlediğim srna dünyanın en iyi sağ beki kesinlikle

yapmayın arkadaşlar srna falan ne oluyoruz. kalbine incek bazılarının

:evilsmile:

Bence istenirse olabilecek bir transfer. Ancak futbolcuyu ve klübü ikna etmek zor gibi ama Haldun bu ne yapsa yeridir :)

Geri
Üst Alt