#Dario Srna

Murat KILIÇ

10 Numara!
Hem ukraynada olan olaylar luce'nin ayrılma ihtimalinin kuvvetli olması ve srna'nın cok bonservis verilmeden alıcagını düşünürsek bence enfes olur yaşıda uygun olmuş oyuncu. En az 3 sene dolu dolu oynar

pes 2009 da bu adamla orta saha civarında serbest vuruştan gol atmıştım :D peste bunu yapan sivilde neler yapmaz :D şaka bir yana, bizde oynar, petriç bile oynar, koy yedeğe beklesin :D

bi de srna dan tekerleme yapardım peste, srna koyayımda zırlama diye :D bu da komik bir anı size :D

Acayip muazzam ortalari var bu adamin.

malum yabancı sınırı var veyselle idare ederiz gibi geliyor

haaa birşey oldu diyelim alacağımız adam genç olur.

Mancini geldiğinden beri yüksek yaşa karşı bir görüntü var ama uygun bir Srna kesinlikle geri çevrilmez , sağa seviye atlattırır.

Bu adama oldum olası o kadar ayar olurum ki anlatamam ama futbolculuguna lafım yok

millet ne anlatiyor bilmiyorum ama müthis bir sag bek bu adam.. eboue'nin avrupa'da vasat bile sayilmadigini bilmeniz gerekir. harika olur.

6+2 olursa neden olmasin? Tribünde degil, kenarda oturur bazi yabancilar. Bol bol kullaniriz hertürlü.

CL´de Veysel ile basarii olacagimizi sanmiyorum. Sagna, Srna tarzi bir sag bek sart.

Geri
Üst Alt