Dark | Netflix

Valla daha 3 bölüm izledim renktaş. Kim kimdir nedir bilmiyorum. Zaten olayları takip etmekle uğraşırken şapşal hale düşüp karakterlere odaklanamıyorsun. :D Şimdi google dan baktım da evet bu kızı gördüm hoş bir hanımefendi.

Beyler rica ediyorum Ceku'nun babası ben çıkmayayım, kafam patatese döndü he!

50090

Bugun ikinci sezonu bitirdim. Ilk sezonu da bir solukta izlemistim. The Killing gibi baslayip sonra Fringe'e yaklastigini gozlemledim. Ikinci sezonu iple cekiyordum. Ve cok daha olgunlasmis bir senaryo ile karsilastim. Ta ki sezon finalini izleyene kadar. Az hayal kirikligi yaratti desem yalan olmaz. Umarim ucuncu sezonda bitirirler. Daha fazla yazmayayim sonra kufredersiniz.

Bugun ikinci sezonu bitirdim. Ilk sezonu da bir solukta izlemistim. The Killing gibi baslayip sonra Fringe'e yaklastigini gozlemledim. Ikinci sezonu iple cekiyordum. Ve cok daha olgunlasmis bir senaryo ile karsilastim. Ta ki sezon finalini izleyene kadar. Az hayal kirikligi yaratti desem yalan olmaz. Umarim ucuncu sezonda bitirirler. Daha fazla yazmayayim sonra kufredersiniz.
Paralel evren olayi yuzunden mi?

1 yıl aradan sonra 2. sezonu izlemeye başlayınca zaman zaman kim kimin nesi olduğunu hatırlamakta zorlandım. 2.sezonu ise şimdi bitirdim yine mükemmel olmuş. Bu kadar beyin jimnastiği yaptıran başka bir dizi yoktur herhalde diziyi izlerken kafa yoruluyor. 3. ve son sezonu merakla bekmedeyim.

1 yıl aradan sonra 2. sezonu izlemeye başlayınca zaman zaman kim kimin nesi olduğunu hatırlamakta zorlandım. 2.sezonu ise şimdi bitirdim yine mükemmel olmuş. Bu kadar beyin jimnastiği yaptıran başka bir dizi yoktur herhalde diziyi izlerken kafa yoruluyor. 3. ve son sezonu merakla bekmedeyim.
Birden cok daha iyiydi bence de

Baba bu ne manyak dizi ya beyin travması geçirtiyor!
Birde Noah çıktı başımıza!!

Çok methedildi, hazır ikinci sezonu da yayınlanmışken başlayalım bari.

Dark ve Stranger Things enterasan bir şekilde izletiyor kendini. Dizideki atmosferler heralde içine çekiyor insanı.

Dark çok iyi yav. Stranger things biraz fazla fantastik biraz çocuksu yapıyor diziyi ama konu çocukların oyunculuğu falan çok iyi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt