Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 49.549
- 38.968
- 2.888
Onu anladim niye daha fazla yapmiyoruz diye sordumHep 5 bin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu anladim niye daha fazla yapmiyoruz diye sordumHep 5 bin
çok olursa bu kadar değerli olmaz.Niye hemen 5bin adet? Yapimi mi zor yoksa cokmu maliyetli? Cikar iste 100bin tane parayi kiralim
Niye yav 30-40milyonluk taraftari olan kulup icin 100bin cok degilçok olursa bu kadar değerli olmaz.
Biz yapmıyoruz zaten darphane öyle yapıyor. Stok bittiğinde talep geldikçe basabiliyor neticede hatıra amaçlıOnu anladim niye daha fazla yapmiyoruz diye sordum
Severim yapacaginiz iṣi deyip darphaneyi satin alamayan baskan istifa etsin o vakitBiz yapmıyoruz zaten darphane öyle yapıyor. Stok bittiğinde talep geldikçe basabiliyor neticede hatıra amaçlı
Kulüple alakası yok bunun yav.2500TL nedir yav? Yap sunu 25000TL bu sekilde Külübe bir sekilde bagis gibi Para toplanmis olurdu, yani 5000 tane gönülü Galatasarayli cikmiyacakmiydi? 125milyon Para girerdi kasaya
Bunu darphane yapıyor yav kulüp değil o kadar para nasıl girecek kulübe2500TL nedir yav? Yap sunu 25000TL bu sekilde Külübe bir sekilde bagis gibi Para toplanmis olurdu, yani 5000 tane gönülü Galatasarayli cikmiyacakmiydi? 125milyon Para girerdi kasaya
Bizimle alakasi yok ki.2500TL nedir yav? Yap sunu 25000TL bu sekilde Külübe bir sekilde bagis gibi Para toplanmis olurdu, yani 5000 tane gönülü Galatasarayli cikmiyacakmiydi? 125milyon Para girerdi kasaya
Gümüş bronz altın kaplama basıyorlar normaldeGümüş mü acaba para. Sanki öyle duruyor.
Gümüş mü acaba para. Sanki öyle duruyor.
Kulüple alakası yok bunun yav.
Bunu darphane yapıyor yav kulüp değil o kadar para nasıl girecek kulübe
Bizimle alakasi yok ki.
Altın kaplamadan yapıştırırım bir tane affetmem.Gümüş bronz altın kaplama basıyorlar normalde
![]()
Galatasaray 24. Şampiyonluk Hatıra Para Seti – Kutulu
emagaza.darphane.gov.tr
Bize para geldiğini sanmıyorum. Darphane satıyor para da oraya gidiyordur.Niye hemen 5bin adet? Yapimi mi zor yoksa cokmu maliyetli? Cikar iste 100bin tane parayi kiralim