darwin núñez

jayden'dan erkekmiş gene de takdir ettim. yalnız ilk yarıda icardi'ye hat trick yaptıracak pozisyonları kaçırmasıyla şabanlığını tasdit etti. davinsonumuzu finale taşıdığı için kendisinden razıyız.

Tribunde napiyor bu Nunez
maci canli izledim. eminim forumdan da izleyen renkdaslarimiz olmustur.

nunez , denilene gore ; ailesini korumak icin o bolgeye gitmis. oyuncularin ailelerinin oldugu tribun,-sanirim yedek kulubesi arkasi .

oraya cikmasinin asli astari nedir, yakinda belli olur resmi merciler tarafindan....
-korumak icin gitmesi - dogrudur / yalandir- < bu kisa surede belli olur > olayin baslangici vsye dair baska cekilmis vidyolar eklendikce karari kita org federasyonu belirler elbet.

nunez bolumu bir yana,

*saha *icindeki macin sonlari ve mac bitimi akabindeki *olaylari baslatanin *luis suarez oldugu belirtiliyor.

ara parantez,
hakem mac boyu tansiyonu dusurmekte sinifta kaldi . ilk yarinin sonlarinda verdigi kirmizi sekansin da -uruguay'li oyuncuya da kart gostermeliydi .
.

suares konusuna tekrar donersek ,
suarez mac biter bitmez rakibin bir baska oyuncusuna ^sanirim *borja olmasi lazim. borja'ya karsi gosterdigi tutum ve akabinde diger uruguaylilarin olay yerine gelmesi ile haliyle surtusme buyudu .

haklidir haksizdir, halbuki yenilmissin, gidip kendi seyircine -denedik ama basaramadik- diye uzuntunu belirtecekken,,, *kazanan takimin sevincini kursaginda birakma dusuncesi ile hal hareketlere girismek yeltenmek , acikcasi hos goruntuler ve dusunce degildi zannimca.

<- tum bu noktalara , asagidaki *haber sitesi genis yer vermis ;

Bende maçın son 30 dakikasını izledim. Son 10 dakikada Kolombiya 3 tane %100 gol kaçırdı.

Bir an atamayana atarlar olur durumu gerçekleşecek diye düşündüm ama olmadı.

Kavga olayları için sanırım Kolombiya taraftarları, Uruguay oyuncularının ailesinin olduğu tribüne girmiş. Oradaki sözlü tartışma Uruguay oyuncularını gelmesi ile birlikte kavgaya dönüşmüş. Oyuncular maç bitince ufak bir gerildiler ama sonra ortalık sakinleşmişti. Bu olayı görünce hepsi tribüne çıkmış.

Çok şaban bir futbolcu yaw bu var diye ms2 oynamaktan vazcaydım bugün iyi ki var

Lpool un A. Carroll tadında yeni model kazığı.

bu herif ilk geldiğinde haaland'la denk, hatta belki daha iyisi demiştim.

şu şekil anlayacan futboldan.

Geri
Üst Alt