david beckham

F7k9j1yW4AAmDQD.jpg

4 Ekim'de gösterime giren 4 bölümlük dizi, Beckhamların evlilikleri, aile hayatları ve David Beckham'ın futbolculuk kariyeriyle ilgili samimi bilgiler veriyor.

Yayıncıların İzleyici Araştırma Kurulu'na (BARB) göre Beckham adlı belgeselin ilk bölümünü 3 milyon 813 bin 100 kişi izledi.

İkinci bölüm de 8 Ekim'de sona eren haftada, 2 milyon 868 bin 800 izleyiciye ulaşarak başarılı oldu.

ilk golünü şanlı Galatasaray'a attığını öğrendim netflix belgeseli.
Becks-vs-Gala-752x428.jpg

keyifle izledim.

1700473360211.png

Avrupa'da ilk golünü bize karsi atan ingiliz yakisikli ingiliz futbolunun ikon oyuncularindan biri.

Netflixte belgeseline denk geldim ve izledim. Ne diyeyim. Belgesel Beckham'e karsi olan durusumu tamamen degistirdi. Aslinda kariyerinde cok fazla aci cektirmisler bu adama. Kimse de anlamamis. Icardi'ye benzettim biraz. Zamaninda hic sevmezdim muhtemelen kime sorsaniz sevmezdi. Ama Belgeseli izledikten sonra kendisini sevmeye basladim. IRZ DÜSMANI Beckham.

Izlemenizi tavsiye ederim.

Bu arada bize gelebilirdi. Gelseydi cok ilginc olabilirdi diye düsünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 226037

Avrupa'da ilk golünü bize karsi atan ingiliz yakisikli ingiliz futbolunun ikon oyuncularindan biri.

Netflixte belgeseline denk geldim ve izledim. Ne diyeyim. Belgesel Beckham'e karsi olan durusumu tamamen degistirdi. Aslinda kariyerinde cok fazla aci cektirmisler bu adama. Kimse de anlamamis. Icardi'ye benzettim biraz. Zamaninda hic sevmezdim muhtemelen kime sorsaniz sevmezdi. Ama Belgeseli izledikten sonra kendisini sevmeye basladim. IRZ DÜSMANI Beckham.

Izlemenizi tavsiye ederim.

Bu arada bize gelebilirdi. Gelseydi cok ilginc olabilirdi diye düsünüyorum.
Galatasaray'a gelmedi ama transferini yalan haberler de olsa çok beklediğim isimlerdendi :D Ek olarak bizden Yedlin'i de aldı :D Galatasaray'a karşı 1 sempatisi vardır diyebiliriz kendisiyle rahatlıkla :D
beckham-galatasaray-yolunda_02.jpg

417

de-jong-beckham-kuraliyla-gsaraya-geldi_02.jpg

Bence dünyanın en yakışıklı sadece futbolcusu değil, erkeği bence. Karısı futboldan sonraki hayatını çok iyi yönetti. Önemli bir marka haline getirdi. Akıllı kız. Ona kalsa bu kadar popüler olamazdı.

David Beckham:"Türkiye'de daha önce Galatasaray - Manchester United maçı için bulunmuştum ve çok gençtim. İlk defa maçın seyrine bu kadar yön veren bir stadyum atmosferi görmüştüm. Böyle bir atmosfere tanık olmak bunu görmek inanılmazdı."

David Beckham: "Galatasaray formasıyla Konya deplasmanına gidip, Feramuz Kayalar ile etliekmek yiyemeden kariyerimi noktalamak en büyük pismanligim."

medyatik yönü ne kadar klas bi oyuncu olduğu gerçeğini ikinci plana attı her zaman

Sağol Bekımcım biz de severdik seni vaktinde.

Geri
Üst Alt