#David Carmo

Onur Yücel

10 Numara!
Marcao umarım satılmaz ama giderse yerine yine Portekiz'den David Carmo doğru isim olabilir. Braga oranın 4.büyük takımı denebilir ve küçük yaşta altyapısına geldiği takımda yaklaşık 1 senedir A takım forması giyiyor. 196 boyu ve sol ayaklı olmasıyla eşine az rastlanır bir stoper. Önümüzdeki sene ve senelerde ismini çok duyarız, erkenden alıp fırsatı kaçırmamak lazım.

Renktas bu herif gerçekten iyi gibi, ancak sadece tek bir videosunu bulabildim. Geriden oyun kurmayı seven, iyi pas atan, kağnı gibi olmayan, atletik bi yapısı var. Uzun boyu da büyük avantaj sağlıyor.

Ama büyük bir problem var, Portekiz milli takımı alt yaş gruplarında oynayan, Braga'nın kıymetlilerinden biri gibi bu çocuk.

Braga'nın pd en yüksek stoperi aynı zamanda. Ki braga öyle bizim marcao'yu kapakladığımız diğer çöp kulüp gibi bir kulüp değil. Barcelona'ya 30 milyona adam satan kulüpten bahsediyoruz.

İç çekerek izleriz gelecekte.

bu adamı almamız imkansız
marcaodan gelen paranın tamamını yatırırsan anca
o zaman da bir anlamı kalmaz

Tm değeri 1-2 milyon euro olanlar olmalı bizim hedefimiz. Orada yüksekse herkes varlığına uyanmış demektir.

Renktas bu herif gerçekten iyi gibi, ancak sadece tek bir videosunu bulabildim. Geriden oyun kurmayı seven, iyi pas atan, kağnı gibi olmayan, atletik bi yapısı var. Uzun boyu da büyük avantaj sağlıyor.

Ama büyük bir problem var, Portekiz milli takımı alt yaş gruplarında oynayan, Braga'nın kıymetlilerinden biri gibi bu çocuk.

Braga'nın pd en yüksek stoperi aynı zamanda. Ki braga öyle bizim marcao'yu kapakladığımız diğer çöp kulüp gibi bir kulüp değil. Barcelona'ya 30 milyona adam satan kulüpten bahsediyoruz.

İç çekerek izleriz gelecekte.

valla marcao'yu 20'ye satıp, buna 15 verirsek ben razıyım. Üstüne de Coulibaly tipi ucuz potansiyelli orta saha bulunur, tamam.

ManU gibi takımlarla anılıyor, durumumuz iyi olsa Marcao satılıp alınırdı ama muhtemelen iyi bir paraya büyük takımlardan birisine gidecek. Sakatlık falan yaşamazsa uzun yıllar konuşulacak birisi olur gibi görünüyor.

Geri
Üst Alt