Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.997
- 16.596
- 2.648
1-2 sezon önce önerilmişti bu eleman. O ara yanlış hatırlamıyorsam profesyonel maç sayısı düşüktü. GSC scoutlamış yine yıldızı. Kaçmış balık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarattım bu tweete denk geldim..1-2 sezon önce önerilmişti bu eleman. O ara yanlış hatırlamıyorsam profesyonel maç sayısı düşüktü. GSC scoutlamış yine yıldızı. Kaçmış balık
Konya’da değil miydi gardaş?
Takım ismi molde yazıyor![]()
Devre arası Gomis gidebilirse de yedekte de durabilir bence Alper abi özellikle Yabancı Kural'ı değişirse.Red Bull Salzburg takımı çoktan takibe almıştır bence bu oyuncuyu onlar almadan almak güzel olur..Devre arasinda sunu alalim sonra bir Super Lig ekibine kiralik verelim sezon sonuna kadar. Hatta Fortuna Sittard'a bile kiralik verilebilir en azindan Hollanda liginde oynar mesela.
Yok boyle genc ve acemi oyunculari yedekte tutmak dogru olmaz. Gidip hemen oynayabilecegi bir takima verilmeli ayrica Gomis'i neden gonderelim. Gomis gayet faydali ve tecrubeli bir oyuncu. Gomis'in yaptigini bu oglan henuz yapamaz.Devre arası Gomis gidebilirse de yedekte de durabilir bence Alper abi özellikle Yabancı Kural'ı değişirse.Red Bull Salzburg takımı çoktan takibe almıştır bence bu oyuncuyu onlar almadan almak güzel olur..
Yaşından dolayı bence gitmesi iyi olur eğer böyle de 1 hamle yaparsak..Yok boyle genc ve acemi oyunculari yedekte tutmak dogru olmaz. Gidip hemen oynayabilecegi bir takima verilmeli ayrica Gomis'i neden gonderelim. Gomis gayet faydali ve tecrubeli bir oyuncu.
Gomis bidaki sezon bile bizde yedek olarak kalabilir yas olayini biz cok kafaya takiyoruz. Italya'da 40 yasina kadar oynayan futbolcular var. Gomis saglikli ve bu sekilde faydali olmaya devam ederse boyle bir yedegi gondermek mantikli degil sirf yasindan dolayi.Yaşından dolayı bence gitmesi iyi olur eğer böyle de 1 hamle yaparsak..
O yorumlar biraz abartıya kaçıyo ama kaliteli adam sonuçta yaani reisMidtsjö, Ceide, Hanche-Olsen vs. derken internette bayağı Norveçli taraftar yorumu okudum. Herkes çok beğeniyor bu çocuğu, Haaland anomalisi sayılmazsa lig tarihinin en iyi oyuncusu gibi bahsediyorlar adamdan.
Brighton aliyormus.