David Luiz PSG'de!

PSG'nin bekleri bu harcamaya, bu hedeflere bakarsak vasat. Orta saha ve kanatlara takviye yapacaklar mi acaba?

FFP çok daha sıkı uygulanmalı hem de çok daha sıkı.

Bu paralar normal değil. Bir insanın bir parayı oyun için bu kadar kolay harcaması aslında o paranın haksız ve kolay kazanıldığını da gösteriyor bence. Dolayısıyla sömürüyü sürdürüyor böylece.

psg nin sahibi kıç reklamı için 100 milyon euro verir hop kara geçerler, çok daha ciddi önlemler bekliyorum ben fifadan.

Herşeyeden önce bana stopere o kadar para vermek hiç mantıklı gelmiyor. Evet savunma önemli bir mevki ama bir takımı diğer takımlardan üstün kılan noktalar ortasaha ve varsa çok çok iyi santraforları. Bayern mesela Boateng ve Dante gibi kendi ölçülerinde sıradan stoperlerle neler yaptı. A.Madirdi Godin ve Miranda ile zirvede. Öncesinde Pique'yi 4-5 milyona alan Barca zaman zaman Abidal'i bile stoper oynatarak rekorlar kırdı.

Tabiki stoperlerin iyi olacak ama bu kadar parayı veriyorsan gidip Vidal'e, Schweinsteiger'e, Toure'ye filan talip olacaksın. David Luiz'in PSG'nin mevcut kadrosundaki stoperlerin katkısına göre katacağı şeyler %2-3 oranını geçmez. Çünkü zaten iyi stoperler var ellerinde. Lüzumsuzca iş bana göre.

Sana katilmiyorum acikcasi.Thiago silvadan sonra en iyi stoperleri olur.Orta sahada bile siritmayan bi oyuncu.Maddi gucleride yerinde iyi transfer der gecerim

Vay be Adamlar iki senede 3 tane stopper icin 147 milyon euro para verdi Maaslar disinda daha.

UEFA'nın NBA'de olduğu gibi salary cap uygulaması getirmesi gerekiyor bunun önüne geçemezlerse bu araplar ve ruslar gerçek futbolu öldürecekler.

Iyi defansci da 50m pound kazik ki kazik.

PSG ve CIty gibi tarihsiz kulüpler artik ne zaman CLi yenecege kadar böyle saçmasapan transferler yapar

(eger haber dogruysa tabii)

Futbol zevkimizi bitirdi bu Arap ve Ruslar.

50 milyon Pound'mu? :S Sağlam sallamışlar bence :asd: İyi oyuncu ama ederi maksimum 25 milyon Pound bence....

Kadroları iyi zaten devre arası Cabaye'yi de aldılar başka transfere ihtiyaçları da yok bence.

Adamlar koskoca uefaylan matrak geçiyorlar.

Harika bir şehir ve harika bir takım David Luiz için en iyi tercih :ka21:

Size ne kardesim ya. Paraları var ve alıyorlar. Psg'nin derdi :trollfacce.gif:

Adamlar Barca'nın transferdeki göz bebeğini kaptı.

D.Luiz normal şartlarda 40-45 m euro ederdi ki Barca bu parayı ödeyecekti. Psg Barca gibi bir devin elinden topcu kapmak icik 14-15 m euro daha fazlasını vererek araya Barca'nın girmesini tamamiyle engelledi.

Uefa uyuma sabrımızı tasırma

Uefa mi :2aloh1: ? Adamlar takmiyor bile, resmi aciklama bile var, bize ne Financial Fair Play den dedi sahibi, o para cezasini oder daha pahali oyuncular alacagiz diyor.. UEFA da affedersin bi pok yapamiyor.

Geri
Üst Alt