David Moyes İstanbul'da

bize geliyorsa sonumuz yakin. Her Dandik maci kazanir, ama derbilerden bir puan evimizde alirsak sansli hissetmek gerek, adam her önemli maci kaybediyor. Everton da ayni durumdu, bi büyük maclari kazanamadi

derbileri taraftar oyuncu kazandırır onemlı degıl moyes ancak ben dandık macları kazanabılecegımızı dusunmuyorum tam tersı...her deplasmanda kanser olmaya devam

elinde takım elbise var les ottomans da başkanla görüşürken giyecek

takım elbıse tasıyor bellı kı gorusmeye gelmıs..buyuk olcude anlasılmıs ufak tefek detaylar kalmıs gıbı duruyor bu arada gazetecılıklerını de tebrık etmek gerek..

yeni bir mancini vakası veyahut kabız hoca örneği, hep diyorum bunlar hep tulunun işleri...

8uvygute.jpg

Hayırlı olsun.

Mükemmel bir hoca.

Taktik bilgisi 0 hoca . Ama artık piyasada hoca kalmadığından Moyes de gelsin problem değil .

Olamaz ya, bunun bizimle alakasi yoktur degil mi? Hayir oyle sacma seyler yaptilar ki son zamanlarda insan korkuyor....

Hiç umudum yok gelecek sezondan eğer yeni teknik direktörümüz Moyes olursa.

Ünal Aysal döneminde artık başarı beklemiyorum. Muhtemelen kendiside beklemiyordur ama bir mucize deyip 1 sene daha bekleyecek.

En kralınıda gerisen, Türk futbolunu tanımayan hocalar ile başarı gelmeyecek, bu açık ve net..

10 yıla yakın rahat bir ortamda çalıştıktan sonra Ferguson sonrası inanılmaz bir baskı ortamında fena çuvalladı. Çok iyi bir hocadır ama burda da baskı altında olacaktır temennim bununla başedebilecek seviyeye gelmesi. Pellegrini örneğini unutmamak gerek Real'de çuvalladıktan sonra Malaga'yı müthiş yerlere taşıdı ve beklentileri çok yüksek olan bi takımda, M.City'de başarılı oldu. Umarım aynı gelişimi Moyes'da görürüz dediğim gibi çok iyi bir hocadır kendisi.

Manchester United'ı halden hale sokan adam, bizi ne yapmaz...

Uzak olsun.

Geri
Üst Alt