David Moyes İstanbul'da

evet... Gerets ile de öyle dedik ama bi derbi de yüzümüz gülen taraf olmamisti... oyuncu ve td kazandirir, taraftar masala inan a hala var mi ?

Ozaman b kadro ile cikalim ne yoruyoruz güzelim oyuncularimizi ?

Mancini nin de büyük avantaji buydu cok önemli maclari hicte kolay kaybmetmezdi

valla sadece mancını deıl terım zamanında da derbı kaybetmedık ki fenerın 2011 donemınde o sacma kadroyla kendı evımızde yıkıyorduk...taraftar masalı dıyorsun da cok buyuk etkısı oldugunu unutmamak gerek son macta fener 2 pas yapamadı.anadolu maclarının sampıyonlukta daha fazla etkısı olacagını dusunuyorum deplasmanda kazanmayı bılen hoca basarılı olur bızde.

Yapmayin be, bu kadar berbat teknik direktör bizim hocamiz mi olacak?

Hayirli cuma gününde küfür ettirmeyin ya

Hep söylüyorum Aziz ve kurduğu düzen yıkılmadan Jose Morinho gelse başarılı olamaz.Bu sisteme en iyi cevap her zaman Fatih Terim olmuştur onunla da artık işimiz bittiğine göre ya bu Aziz düzenini bozacağız ya da böyle gelip geçici çözümler peşinde koşacağız

İSTATİSTİK | Bu sezon en büyük 10 lig içerisinde David Moyes 40 maçta farklı 11 kullanarak bu alanda 1.olmuştu. Mancini ise 35 maçla ikinci.

Moyes gibi dandik bir adam gelecektiyse, Mancini neden kovuldu ki?

Moyes bu takımı 9. yapar.

baskan bu kadar da futboldan uzak degıl yahu az cok bılır dıye dusunuyorum bı netlessın sonra konusalım derım atlamaylm hemen

bu adam evertonda başarılı değil miydi? ne olmuş yani manchesterda yapamadıysa..gelirse başarılı olur bence.

everton'da geçirdiği 11 sene boyunca tek bir manchester united galibiyeti bile alamadıktan sonra manu'nun başına geçmiş, kendisinin yerine everton'a giden roberto martinez ise geldiği gibi hem içeride hem dışarıda manchester united'ı yenmiştir. işte böyle bir teknik direktördür. ayrıca everton'da geçirdiği o 11 sene boyunca ingiltere lig kupası dahil olmak hiçbir kupa kazanamamış ve ligde de 1 kere bile ilk 4'e giremeyerek hiç şampiyonlar ligi ön elemesi oynayamamıştır. alex ferguson gibi bir adam elindeki oyunculardan maksimum verim almayı bildiği için mevcut manchester united kadrosunu 2013'de premier lig şampiyonu yapmış, bir sonraki sene yerine gelen bu vasıfsız adam fellaini ve juan mata gibi 2 maliyetli transfere rağmen manchester united'ı uefa'ya bile götürememiştir. anlayacağınız başarısızlıkları ve rezillikleri say say bitmez.

peki bu durumda sir alex kendisinin yerine neden bu adamı takımın başına getirmiştir??? (evet getirmiştir)

"ulan ben gidiyorum değerimi ancak böyle anlarsınız" diyerek erol taş kahkahası da atmış mıdır???

valla moyesci filan değilim ama bu gidişle olucam galiba... :)

löw, klinsman, denizli, hatta ertuğrul ve karaman laflarının geçtiği yerde moyes beğenmiyoruz :)

Başarılı olur olmaz zaman gösterecek ama moyes'i getiren akıl, neden moyes'i tercih ettiğini açıklamalı ben mantıklı bir sebep bulamadım...

bu adam evertonda başarılı değil miydi? ne olmuş yani manchesterda yapamadıysa..gelirse başarılı olur bence.

degildi.

sadece bir kere avrupaya katilma opsiyonu vardi onu da içine etti.

adam'in a plani ceza sahasinda 13902349209 orta verdirmek

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3tjof24Q6yo[/media]

Geri
Üst Alt