David Moyes İstanbul'da

Gelsin isterim , galatasaray camiası macerayı sever

@twtmel

Forum gelmemesi yönünde kesin olarak birleşmiş gözüküyor.Bu adamın başarı şansı bence dahada arttı

MANCİNİ KOVULMADI KENDİSİ AYRILDI YETER ULAN YETER HER BAŞLIKTA YAZMAYIN ARTIK ŞUNU

Everton'da keyif veren ve hücuma dönük bir futbol oynatıyordu. Türkiye'de ki baskıyı kaldırabilirse, Mancini gibi gereksiz rotasyonlar, kadro değişiklikleri yapmazsa başarılı olur.

Moyes İstanbul'da! - NTVSpor.net

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim öne çıktı.

Geçen sezon Manchester United'ı çalıştıran David Moyes, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

İkili, Başkan Aysal'ın Ortaköy'deki otelinde görüşecek.

Moyes aklıma gelmişti Galatasaray'a gelebileceği boştaydı çünkü neden tercih edildiğine gelirse yurtdışındaki vizyon meselesi iyi yada kötü adam Alex Ferguson efsanesinden sonra Manchester United'ı çalıştırdı. Hikmet Karaman'ı Avrupa'da kim tanır?

Mancini'yi harcayan futbol profesörleri Mourinho'yu asar. Gelsin anasını satıyım..

valla yakından takip etmedim everton kariyerini çok bilmiyorum ama bu adam sahada 6 tane türk oyuncu oynatmak durumunda.bu bir soru işareti.hem başkan alman veya hollanda ekolü demedi mi? tatil için filan gelmiştir.

Everton'da keyif veren ve hücuma dönük bir futbol oynatıyordu. Türkiye'de ki baskıyı kaldırabilirse, Mancini gibi gereksiz rotasyonlar, kadro değişiklikleri yapmazsa başarılı olur.

Katiliyorum. Everton da cok begeniyordum oynattigi futbolu.

Geri
Üst Alt