David Moyes İstanbul'da

Tabi ki İstanbul'a gelmesini kastettim.

Bir daha uğramazsa iyi olur minvalinde.

En sevmediğim antrenör tipi benim normalde Mancini tarzı futbol oynatan tarzdır ama geldikten sonra bir kere bile Mancini ile ilgili kötü konuşmadım. Kötü konuşmadım derken gitmesini istedim ama kalkıp uslüp sınırları içinde, kendimce gerekçeler sıralayarak.

Anladım. Pardon durduk yere günahını aldım. :D

N5

İsmi geçen adamlar içinde en iyisi bence Goodison'un çocuğu David. Bahsettiğiniz kadar kötü bir td değil. Yıllarca bütçe ve kadro kalitesi olarak ilk 10'a girmemesi gereken Everton'ı ilk 5-6 için oynattı. Gravesen'li kadroyu sanırım (Liverpool'un İstanbul'da şampiyonlar ligi şampiyonu olduğu sene diye hatırlıyorum) 4. yaparak şampiyonlar ligi elemesine taşıdı. Manu'da başarısız oldu kabul ama yıllarca alışık olduğu düzenden, baskının daha az olduğu bir ortamdan lig 2.liğinin, şamp. ligi yarı finalinin başarısızlık sayılacağı bir takıma gitti. İlk sene şaşırması normal, orta halli sıradan bi adamın büyük ikramiye kazanıp birden zengin olması sonucu o kadar parayla ne yapacağını bilememesi gibi bir şey olmuş olabilir :008: (Ne olursa olsun Manu 7. olur mu arkadaş diyecekleri anlıyorum, haklılar; ama oluyor). Mancini'den kat kat iyi adamdır. Mancini'nin eline Everton'u versen ilk senesinde 4 lig birden düşürür.

Bu adama sadece başarıyla orantılı bir sözleşme önerilirse olabilir aslında. Yıllık 2 alsın 1 Şampiyonluk 1 Şampiyonlar Ligi İkinci Tur 500 de Türkiye Kupası olsun. Bunların hepsini sağladığı takdirde Mancini kadar para almış oluyor.

AMK sözleşme süresi ve alacağı paraya kadar yazmış. 6 Haziran gününden bu yana Moyes için bekliyormuşuz demek ki.

Kesinlikle tutmaz. Mancini transferi ile aynı mantıkta bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moyes ingilterede baya başarılı işler çıkartmış sayılır aslında dönem dönem ama istikrarlı değil başarısında pek .

CVsini okudum, enterasan biri ama bencede bize uymaz.

Ama boş hoca değil okadar. Ingilterede yılın hocası secile bilmek kolay bir iş değil.

Hele everton gibi takımda (2005)

Mancini'yi neden yolladik ozaman?

Klinsmann olmamis,low'de gelmeyecegine gore yerli bi hoca getirelim daha iyi.

Ya ısınmayın şuna mancini den daha beter bu anglosakson

Hesap Makinesi

Geri
Üst Alt