Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 15.735
- 4.332
- 2.278
ee zten eylüldeyiz?Ocağa kadar geldiyse sıçtık, Okan hoca Eylül'den önce oynatmaz bunu zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ee zten eylüldeyiz?Ocağa kadar geldiyse sıçtık, Okan hoca Eylül'den önce oynatmaz bunu zaten.
Olm bedava ve ekstra bir süper star almış olucaz, normal şartlarda zaten sezon boyu Icardi Bats gidecektik öyle devam edicez işte.sezonu çöpe atarsak bu şekilde sıçayim parasına 50m avro mu kazanacağız sanki
Transfer döneminin sonuna doğru Chelsea girişim yapmış ama ne bonservisiyle ne de kiralık gitmemiş. Araplar da devre arası para harcamıyor pek. Kendini garantiye almak için çıkış maddesi istemiş olabilir ama mutlu ederiz burada.ara transferde sadece chelsea almağa çalışır
valla bahsi geçen topçularda gelirse avrupa kupası hedefi gerçek olur. o sıralarda iyi giderken ocakda bay derse can sıkar.Olm bedava ve ekstra bir süper star almış olucaz, normal şartlarda zaten sezon boyu Icardi Bats gidecektik öyle devam edicez işte.
Ekim pardon. Eylülle Ekimi karıştırıyorum ben hepee zten eylüldeyiz?
ben yemedim ama bu gecenin hatrına canın sağolsunEkim pardon. Eylülle Ekimi karıştırıyorum ben hep
Güldürmeocakta mocakta olmaz bizde kalacak
1 yıl uzatmak istiyorlarsa düşürebilirler.Napoli fesih bedelini düşürmediği sürece devre arası gitme ihtimali düşük.
Yok gerçekten karıştırıyorum. Almancı olmak zorben yemedim ama bu gecenin hatrına canın sağolsun![]()
abi takılıyorum yaYok gerçekten karıştırıyorum. Almancı olmak zor
Ocak’ta gider 100%, santrafor arayan büyük bir takımın ilk tercihi olur.