Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 14.973
- 10.941
- 1.188
Lyon bunun ucretini nasil odeyecekmis ?
Yarisindan fazlasini biz odeyip birde kiralariz
Yarisindan fazlasini biz odeyip birde kiralariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içimizde ki kan-u revanı dile getiren bir post renktaşRezillik.
Zaha yerine tüm sezon keremi seyrettirecekler bize. Saç baş yolacağız.
Yahu okan, dursun, kerem. Düşün şu kulübün yakasından artık.
Yeter artık yaşattıklarınız. Kol kangren oldu, vücuda yayılacak hala kesmiyoruz. Acaba daha neler yaşayacağız sene içinde. Halbuki yolun başındayken, çözüm de belli iken yapabilsek keşke. Ama nerede
Yazıklar olsun 3 ünüze de.
Oraya geri dönünce vergi cezası çıkıyormuş ondan gitmemişMuhtemelen c.palace ve liecestera kiralayamama sebebimiz maaşının yüksekliği
bedava bonservis ile verebilir misin kabul etmezki zaha parasını isterBedavaya bonservisi ile vermek daha iyi olurdu. Yoksa gelecek sene ayni sorunu yasayacagiz ve bu sefer Zaha nerdeyse 33 yasinda olacak...
Zaniolo okan olmayınca kalacak miydisorun Okan' dı. bu sorunlu, Zaniolo sorunlu, Kerem sorunlu, Köhn sorunlu vs vs gider böyle bir Okan normal yersen, yazık çok yazık bu adamı da harcadık
Zaniolo okan olmayınca kalacak miydi
sorun Okan' dı. bu sorunlu, Zaniolo sorunlu, Kerem sorunlu, Köhn sorunlu vs vs gider böyle bir Okan normal yersen, yazık çok yazık bu adamı da harcadık
Zaniolo için dedim hocam..Duygusal adamdı Zani, Zaha' da öyle. Okan, geçen sene Zaha iyi oynarken kesti ve o gün bitti, evlatlarına verdiği şansı verse kalabilirdi ki zaten tek örnek Zaniolo değil, 6 ay da bir sol bek değiştiren takım var mı ?
Zaniolo için dedim hocam..
Ben kerem kadar değer verse kalırdı diye düşünüyorum, dediğim gibi duygusal adamdı, çok değişik bir dönemde geldi, taraftar bağrına basardı, gitmezdi, fikrim bu