David Villa Transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fırat demir

Cezalı
david villa transferinde en istekli kulüp biziz , başkan bizzat kendisi ilgileniyor transfer için hatta büyük bir meblağı kendisi karşılayabilir(gayri resmi olarak imza parasını verebilir) . yalnız eziklerde ersun yanal istememesine rağmen , azize sırf fiyatını yükseltip bizi devreden çıkarmaya çalışıyor , sonra biz lanet olsun diyip devreden çıkarsak , alper potuk transferinde olduğu gibi onlar ister biz alırız demek için (gider ayak şov yapmak için) gizli gizli araştırma yapıyormuş . Villa transferinde en önemli etken mancini ve yıllık 4 milyon euro net ücret + maç başı 25 bin euro diye hatırlıyorum + şampiyonluk ve CL tur bonusları vs... birde 4-5 milyon euro imza parası verilecek . 3 yıllık sözleşme imzalanacak . CL ye direk gitme ihtimalimiz bizi 1 adım öne çıkarıyor . yinede işimizi şikecilerin kirli tezgahlarına bırakmamalıyız . şikecilerde şöyle birşey varmış , tavan ücret sanırım 3 milyon euro . bu para üzerinde kimseyi almak istemiyorlar ama belli olmaz bu pisliklerin sağı solu .

bildiğim kadarıyla sözleşme detayları üzerinde konuşuluyor . ama azize her an bir pislik çıkarabilir . birde menajeri çok çakal . sırf fiyat artırmak için diğer kulüpleri koz olarak kullanıyor . kuşlar bunlardan en etkilisi . fikret ormanda vodafone ile sponsorluk için bi görüşme yapmış fakat vodafone pek sıcak bakmamış villa ismine . haliyle onların işi biraz daha zor . amaçları sırf piyasa yükseltmek olabilir ama şikeci başkanlarının sağı solu belli olmaz . biz işi sağlama almalıyız . burdan yönetime yakın arkadaşlar taraftarın düşüncelerini yönetime iletebilirse onlarda dönen tezgahları görebilirler .

kaynağım gökhan gönülün eşi haticenin ağabeyi . kendisi fanatik Galatasaraylıdır . Yönetimden çok yakın görüştüğü bir çok isim var eski/yeni gayet iyi biliyorum . fatih abi ankarada cafeterya ve rest. işletiyor. (emek 4.cadde mado) geleni gideni eksik olmaz . zaten nüfuslu insanlar (urfalılar) . pazar günü istanbuldaydım bir iş için . fatih abi çok yakın tanıdığım çok sevdiğim bir abimdir . hatta şampiyon olduğumuz maçta karıköydeki maçı (olaylı maçı) beraber seyrettik fatih abiyle şikecilerin stadında . amcamla beraber kuşların şampiyon olduğu akşam yemek yedikleri mekana yakın biryerdeydik . fbtv açıktı oturduğumuz yerde . baktım gökhan gönül konuşuyor fatih abi yanında (inanmayan açsın o geceki yemek yedikleri görüntüleri şikecilerin tvsinde , 37-38 yaşlarında kır saçlı sakallı , uzun boylu birisi) telefon ettim , dedi kusura bakma kardeşim kameralar var ben seni arayacağım 1 saat sonra , gittim mekana garsona dedim ne tarafta onlar , dedi arka tarafta ama , başkan(azize) kesin talimat verdi kimseye izin vermiyor , bende dedim söyle ankaradan kardeşin gelmiş 2 dakika gelsin yanıma . sağolsus geldi dışarda çay-sigara muhabbet , yarım saat 45 dk , 2 lafın belini kırdık . gökhanda geldi hatta 5dk yanımıza , caner bekir hepsi çıktılar bi ara 5 dk ayaküstü konuştuk , tebrik ettik yarım ağızla , içeri girdiler sonra .

daha çok şey konuştuk ama konuşulan isimlerden en kayda değeri villa ismiydi . birde bilmeyen arkadaşlara söyleyeyim . gökhan fanatik gs lidir . hatta 3 temmuz 2011 de şike yaptıkları zaman , arsenal barcelona transferi söz konusuydu . sakatlığı yüzünden vazgeçtiler . fatih(terim) hoca daha sonra çok çağırdı gökhanı . ama biraz korkudan , birazda garanti ücretine zam yaptılardı , birde yeni sözleşme uzatmıştı , çekindi açıkçası gelmedi . geçen senede çok sıkıntılı zamanları oldu . hatta 2011 sezonunda alexle ciddi bir kavgası olmuştu . gökhan her hafta ankaraya gelir . bilenler bilir zaten bahçeli emekte oturanlar . sakatım ayağına gelir takılır ankarada . zaten fatih abiyle ortak işlere girdiler , sonra beşevlerde mekan açtılar işlemedi , gökhan kardeşini koydu mekanın başına vs.. (gökhanın 7 sülalesi GALATASARAYLI)

birde yine atleticodan gabinin sanırım sözleşmesi bitiyormuş ama onunla ilgili pek bir gelişme yok , önermişler ama maliyeti çok yüksek olacak diye sanırım askıda şimdilik isteyeni de çokmuş , diego önerilmiş istememişiz . gabi kendi takımına yıllık ücret artırımı için bizi kullanıyor olabilir diye kıllanmış bizim başkan . papis cisse ismi var birde ama ne aşamada bilmiyorum onu .

kelimeleri özenli seçmeye çalıştım , şimdi dikkat ettim de ; bazı kelimeleri çok fazla kullanmışım kusura bakmayın . forumlara alışkın değilim o yüzden dışarda konuştuğumuz gibi yazmıyorum , aklıma gelen olursa eklerim :D

şahsi görüşüm villa çok faydalı olur , tecrübeli son vuruş ustası . ama şu andaki performans durumu nasıl bilmiyorum . bu kadar genç oyuncu transferinde , avrupada başarı için illaki tecrübeli oyuncularda lazım . dilerim herşeyin hayırlısı olur inşallah ...

söylediklerimin hepsi ikinci ağızdan olmakla beraber yüzde yüz olur diyemem asla , zaten bu işin tabiatına aykırı bu söylem adı üstünde duyum , ben sizlere kaynağı söyledim . inanan inanmayan arkadaşlardan ricam , herşeyden önce saygılı bir şekilde konuşursak camiamıza yakışan bir bir üslupla , birbirimizi kırmadan her görüşe saygılıyım . çok fazla şehir dışına çıktığım için foruma giremiyorum , yinede elimden geldiği kadar daha aktif olmaya çalışacağım . hakkınızı helal edin , sevgi ve saygılarımla ..

4 miljon net ve 25.000 mac basi? Bu Adam'a bu cok para.

What the fuck just happened? :DD

Kisaca Fener ile beraber Villa nin pesine takilmisik, artik kim alirsa..

kaynak ta Gokhan Gonul un esinin abisi mis :cool:

yazmayı unutmuşum , atletico rooneyle ciddi bir şekilde ilgileniyormuş , villa alacaklarına karşılık bonservisini alacak yıl sonunda . hatta yıl sonunu beklemeyebilirler . rooney için 60 m. euroyu gözden çıkarmışlar , rooney olmazsa Benteke ismi gündemlerinde . 30m eurodan aşağı olmaz ama .

İnanıp inanmama bir tarafa da

4 milyon net nedir ya

4 saniye göz attım

''kaynağım gökhan gönülün eşi haticenin ağabeyi''

Okuyan çıkmaz gerçi de yine de çabalamaya da gerek yok.

Gökhan Gönül'ün eşinin abisinden aldığı bilgileri paylaşmış arkadaş.Villa 4m€ + 25bin maç başı istemiş.

Çok uçuk bir rakam o yaşta futbolcu için o para verilmez bence.

Gomis bize yeter..Süper ligde teknik değil, hayvani santraforlar is yapıyor..

Ben bile okuyamam bunu.

haklısın bende yazarken yoruldum ama , ortaya birşey atıp kaçanlardan olmak istemedim , kimsenin aklında soru işareti kalmasın . sonuçta hiç kimsenin GALATASARAY taraftarının duygularıyla oynama hakkı yok . ortaya birşey atıp kaçanlardan nefret ediyorum , birşey söylüyorsan söyle kaynağını yoksa hiç konuşma :)

yazmayı unutmuşum , atletico rooneyle ciddi bir şekilde ilgileniyormuş , villa alacaklarına karşılık bonservisini alacak yıl sonunda . hatta yıl sonunu beklemeyebilirler . rooney için 60 m. euroyu gözden çıkarmışlar , rooney olmazsa Benteke ismi gündemlerinde . 30m eurodan aşağı olmaz ama .

Atletico dan kimi taniyorsun yonetime yakin :p

asdfghjkl :happy: Rooney hayat'a Atleticoya gitmez,zaten Sözlesmesine uzatmis ve inanilmaz bir para kazaniyor. Bu olmadi firat...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt