# Davide Santon

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
305654.png

uyruq: italy

international durum: milli

yas: 22

boy: 1.86

mevki: LWB

tahmini bons: €7.5m

yillik: 1.7m

--------------------------------------

nedionuz ? newcastle'in yazin elden cikarmasi kuvvedle muhtemel, mevcut yetenekleriyle daha ii bir kulubte oynamayi hakeden tobculardan bnc. radar'da vardir insch

Cevap: # Davide Santon

Daha önce İnter forması da giyen 22 yaşındaki sol bek, "Milan'ın benimle ilgilendiğini duydum ve mutlu oldum. Ben, Milan taraftarıyım. Onlar için çantamı toplamaya hazırım." ifadesini kullandı.

10 gün önce falan böyle söylemiş. Milan'ın alması muhtemel. :)

imkansiz.

AW: # Davide Santon

Bu yasta bizi secmez bence ama gelirse iyi olur :)

Daha önce İnter forması da giyen 22 yaşındaki sol bek, "Milan'ın benimle ilgilendiğini duydum ve mutlu oldum. Ben, Milan taraftarıyım. Onlar için çantamı toplamaya hazırım." ifadesini kullandı.

10 gün önce falan böyle söylemiş. Milan'ın alması muhtemel. :)

Bu İnter'liler de hep mi Milanlı olur be :asd:

Dehset sol bek. Bugun liverpool macinda da cok iyiydi yine. Adam tam sag ayakli ice kat eden sol bek gibi oynuyor, inanılmaz etkili hucumlarda, savunmada da kaya gibi bir oyuncu.

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Dehset sol bek. Bugun liverpool macinda da cok iyiydi yine. Adam tam sag ayakli ice kat eden sol bek gibi oynuyor, inanılmaz etkili hucumlarda, savunmada da kaya gibi bir oyuncu.

GT-I9500 üzerinde Tapatalk ile gönderildi

Inter zamanı asıl mevkii sağ bekti. Newcastle United kariyerinde sol bek oldu. Hiç izlemediğim için yorum yapamıyorum ama potansiyelli olduğunu biliyorum. Eğer dediğin gibiyse şöyle bir avantaj olur eksiğe göre hem sağ bek hem sol bek oynar.

Inter zamanı asıl mevkii sağ bekti. Newcastle United kariyerinde sol bek oldu. Hiç izlemediğim için yorum yapamıyorum ama potansiyelli olduğunu biliyorum. Eğer dediğin gibiyse şöyle bir avantaj olur eksiğe göre hem sağ bek hem sol bek oynar.

Inter'de genelde sol bek oynardı. Sağ bek oynadığı maçlar bir elin parmaklarını geçmez. O da zorunluluktan.

İnter'de oynarken Maicon potansiyeline çıkacak dediğim bir gençti,uzun yıllar takip etmedim.Simdiki durumu nedir merak ediyorum açıkçası.

bir dönemin wonderkidiydi. Aslen sol bek ama sağda da oynar. Potansiyeli var ama bir türlü tam yansıtamadı. Bence gelebilir ve fena da olmaz.

Gelse keske defansif anlamda cok cok iyi hucumda da kafasi calisan topla cikan bir bek inter sempatizani oldugum bir kac macini izledim bu adamin kiralik alinip opsiyon konulsa beklenen patlamayi yapar bizde.

LG-D855 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sözleşmesi bu sene bitiyor satılma ihtimali yüksek hem sol hem sağ bek oynar uzun boyuna rağmen hareketlidir hızlıdır FIRSAT TRANSFERİ olabilir 91 doğumlu 26 yaşında

İYİ TRANSFER OLUR...

attila turan gibi fm efsanesi 2011 de az almazdım kadroma

Asamoah'ın sol ön sol iç orta saha merkezde oynama özelliklerini düşündüğümüzde Tolga'nın oynadığı yerde oynaması sanki daha iyi olur takım açısından. Külüpte bu fikirde ki Kieran Gibbs ismi gündeme geldi.

Asamoah kesin alınmalı bir joker Asamoah.

Asamoah dışında Kieran Gibbs gibi sözleşmesi biten ve kulübü tarafından as kadroda düşünülmeyen bir isim de Davide SANTON. 91 doğumlu yani 26 yaşında 1.86 boyunda olmasına rağmen oldukça hareketli ve hızlı bir oyuncu hem sol hem sağ bek oynayabiliyor. İtalya Milli Takımı formasını giymişliği bir ara süper genç yetenek statüsünde oynamışlığı olan sakatlık sonrası düşen bir oyuncu Newcastle ve İnter'de oynadı.

Davide Santon hızı çok yönlülüğü uzun boyu genç yaşı ve cazip ekonomik bonservisiyle iyi bir transfer seçeneği bana göre...

Davide Santon - Player Profile 17/18 | Transfermarkt

images

Son düzenleme:
İyide bu da bildiğim ters ayaklı linnes var işte lig için yeterli. Alınırsa solu olan biri alınsın asamoah için zorlanıyor zaten.

Geri
Üst Alt