D'Avila: "Belhanda için 3 kulüple görüşme hâlindeyim"

Bence belhanda hala değerli o kadar klüp sırada almak için gibi gösterip Galatasarayla sözleşme yeniletmeye çalışıyorlar. Bunun menejerine güvenim 0 . Dikkat edelim saflara yerleşelim , yoksa bi bakmışız bu yönetim sözleşme yenilemiş.

Bonservisin yarisi verilsin goturebilirse bu futbol fakirini.

Manu Lonjon demin twitch yayınında bedava bilgi veremem gibi bir şey dedi galiba.

Çok aptallık ediyoruz ta geçen seneden maaşına karşılık bonservisini versek 8 milyon Euro ödemekten kurtulmuş olurduk. Aynı şey Feghouli içinde geçerli.
Iki çöp. Haala inanamıyorum Sneijder daha takımdan ayrılmadan bu adama formasına verdiler. Üstelik adamın 11 ay kontratı kalmış sen ne diye 10 milyon Euro verirsin.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

Kolpa diyenler neye göre kolpa diyor? Neden mutsuz olmamızı istiyorsunuz açık konuşun?

Çok aptallık ediyoruz ta geçen seneden maaşına karşılık bonservisini versek 8 milyon Euro ödemekten kurtulmuş olurduk. Aynı şey Feghouli içinde geçerli.
Iki çöp. Haala inanamıyorum Sneijder daha takımdan ayrılmadan bu adama formasına verdiler. Üstelik adamın 11 ay kontratı kalmış sen ne diye 10 milyon Euro verirsin.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Renktaş nerelerdesin çoktan denk gelmiyoruz.

Al-Nassr Belhanda'yı istiyorsa 5 milyonu gözden çıkarmalı

Geri
Üst Alt