- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.174
- 4.218
ffp ye faydası olsun da gerisi önemsiz benim için yeter ki gitsin artık şu adamBonservisin yarısı D'avila reisin zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ffp ye faydası olsun da gerisi önemsiz benim için yeter ki gitsin artık şu adamBonservisin yarısı D'avila reisin zaten
inşallah gitmeyip 5. şampiyonlugundan sonra teknik ekibe katılacak
Belhanda istekli olmasaydı menajeri kulüplerle görüşmezdi diye düşünüyorum. Bakalım. Umarım gider artık. Daha sırada Feghouli var.Belhana bu konuda ne düşünüyor peki ? ciğerimizi sökmeye devam edecek mi ?
1 kutu topik hediye edelimManu Lonjon demin twitch yayınında bedava bilgi veremem gibi bir şey dedi galiba.
Renktaş nerelerdesin çoktan denk gelmiyoruz.Çok aptallık ediyoruz ta geçen seneden maaşına karşılık bonservisini versek 8 milyon Euro ödemekten kurtulmuş olurduk. Aynı şey Feghouli içinde geçerli.
Iki çöp. Haala inanamıyorum Sneijder daha takımdan ayrılmadan bu adama formasına verdiler. Üstelik adamın 11 ay kontratı kalmış sen ne diye 10 milyon Euro verirsin.
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
bu twitch yayınları paralı mı oluyor ki1 kutu topik hediye edelim
donation veya vip olmak istersenbu twitch yayınları paralı mı oluyor ki