- 16 Haziran 2010
- 203.751
- 155.725
- 6.838
Davinson Sanchez: "Transferim biraz gecikmişti. 3-4 ay sürmüştü. Tottenham, biraz daha fazla bedel istiyordu, Galatasaray da düşürmek istiyordu. Hem Galatasaray'ın çabalar ve benim kişisel gayretlerimle olumlu sonuçlandı." (Sportcell - Safa Kaan Öztürk)
- Skrinar ile olan fotoğrafı.
Davinson Sanchez: "Milan Skrinar'la aramızda hiçbir şey yok. Tepkim orada penaltı istemesineydi. Penaltı falan yoktu. Çizgiden çıkarttığım pozisyonda topun kaleye gideceğini anladım. Elimden geleni yaptım."
- Cuesta hakkında ne düşünüyorsun?
Davinson Sanchez: "Her şeyden önce saygıyı gözetirim. Çok konuşuldu, başta tamamen yanlış bir bilgi verildi ve o gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Ne yazık ki o oynadığında biz iyi futbol oynamıyorduk. Ben taraftardan tavır ve basından da biraz daha fazla saygı rica ediyorum. Profesyoneller olarak bize zarar veriyor bu. Söylemem gereken tek şey; onun çok yetenekli bir oyuncu olduğu ve Galatasaray'ın adını olabildiğince yukarılara taşımak için çok hırslı bir çocuk olduğudur."
Soru: "Savunmakta en zorlandığı oyuncu kim?"
Davinson Sanchez: "Bence dünyadaki herkesi savunabilecek kapasiteye sahibim, kendimi aşağıda hissetmiyorum."
Davinson Sanchez ile soru-cevap
• Favori Türk yemeği: Kebap
• Gezmeyi en sevdiği yer: Denizin en yakını
• Unutamadığı maç: Manchester United deplasmanı
• Hangi maçta şampiyon olacaklarını anladı: Her zaman biliyordum.
• Takımdaki en komik ve en ciddi oyuncu: Sara - Muslera