GSC Haber Davinson Sanchez: "Bence dünyadaki herkesi savunabilecek kapasiteye sahibim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1748707687013.webp

Davinson Sanchez: "Transferim biraz gecikmişti. 3-4 ay sürmüştü. Tottenham, biraz daha fazla bedel istiyordu, Galatasaray da düşürmek istiyordu. Hem Galatasaray'ın çabalar ve benim kişisel gayretlerimle olumlu sonuçlandı." (Sportcell - Safa Kaan Öztürk)

- Skrinar ile olan fotoğrafı.

Davinson Sanchez: "Milan Skrinar'la aramızda hiçbir şey yok. Tepkim orada penaltı istemesineydi. Penaltı falan yoktu. Çizgiden çıkarttığım pozisyonda topun kaleye gideceğini anladım. Elimden geleni yaptım."

1748708328687.webp

- Cuesta hakkında ne düşünüyorsun?

Davinson Sanchez: "Her şeyden önce saygıyı gözetirim. Çok konuşuldu, başta tamamen yanlış bir bilgi verildi ve o gerçekten çok yetenekli bir oyuncu. Ne yazık ki o oynadığında biz iyi futbol oynamıyorduk. Ben taraftardan tavır ve basından da biraz daha fazla saygı rica ediyorum. Profesyoneller olarak bize zarar veriyor bu. Söylemem gereken tek şey; onun çok yetenekli bir oyuncu olduğu ve Galatasaray'ın adını olabildiğince yukarılara taşımak için çok hırslı bir çocuk olduğudur."

Soru: "Savunmakta en zorlandığı oyuncu kim?"

Davinson Sanchez: "Bence dünyadaki herkesi savunabilecek kapasiteye sahibim, kendimi aşağıda hissetmiyorum."

Davinson Sanchez ile soru-cevap

• Favori Türk yemeği: Kebap
• Gezmeyi en sevdiği yer: Denizin en yakını
• Unutamadığı maç: Manchester United deplasmanı
• Hangi maçta şampiyon olacaklarını anladı: Her zaman biliyordum.
• Takımdaki en komik ve en ciddi oyuncu: Sara - Muslera

"başta tamamen yanlış bir bilgi verildi"

Burda neyi ya da kimi kastediyo

dün kenny içinden geçti bir pozisyonda ama olur öyle arada

Davinson Sanchez ile soru-cevap (SportCell)

• Favori Türk yemeği: Kebap
• Gezmeyi en sevdiği yer: Denizin en yakını
• Unutamadığı maç: Manchester United deplasmanı
• Hangi maçta şampiyon olacaklarını anladı: Her zaman biliyordum.
• Takımdaki en komik ve en ciddi oyuncu: Sara - Muslera

Genç takımlarda orta saha oynamış

sunu net olarak nacizane yazabilirim ,

maclarimizi izlerken , ara ara kafam da ; elit takimlarda yer alan stoperleri kiyasliyorum arti eksi,

goreceli olsa da , mevcut ; davinson bir yana , liverpool'lu dutch ve interli bastoni disinda baska bir stoper goremiyorum nazarimda 10 uzerinden 10 alabilecek . velhasil bu bolgede tepe trio uclum de ; bizim *davinson, ve lpool'lu *dutch dan sonra en begendigim isim ; bastoni .
bu ucluyu, +2 yaparsam ; buyuk potansiyel olan, scout bazli ^next gen doneminden listem de olan *huijsen - ve ,
agir sakatlik yasamasa idi torino juric hoca'm doneminden bugune cok tuttugum *bremer bu trio nun yaninda yazacagim isimler olurdu . velhasil, stoper listemin 5lisi ustteki isimlerle bezelidir nacizane.

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund

saygi ve selamlar .

yüzde yüz katılıyom

King. Galatasaray'a gelmiş en yetenekli ve atletik stoperlerden biri hiç şüphesiz.

ŞL'de şov yapacak özellikle lemina-torerria gelince performansı iyice yükseldi kaliteli 6-8lerin önemi

Geri
Üst Alt