Davinson Sanchez: "Takım savunmasını önümüzdeki antrenmanlarda çalışmalıyız diye düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1729702703076.png

Davinson Sanchez: "Bence bazı temel şeyleri analiz etmemiz gerekiyor. Takım olarak savunmada dikkatli olmalıyız. Daha iyi kontrol etmemiz gereken bir maçtı. Bazen attığımız goller zor bir şekilde geliyor, bazen şanssız olduğumuz anlar oluyor. Son anlardaki pozisyonlardan gol yemek mutsuz ediyor beni."

Davinson Sanchez: "Durumu daha iyi kontrol etsek ve bu pozisyonları engellesek, bu sorunları çözebileceğimize inanıyorum. Önümüzdeki antrenmanlarda bunlara çalışmalıyız diye düşünüyorum."

Davinson Sanchez: "Önümüzde çok önemli bir maç var. Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz. Tottenham maçı özel olacaktır ama önce Beşiktaş maçına odaklanacağız."

Sallai'yi en gec Ocak'ta mi uefa listeye yazdirabiliyorduk?

Sende ol o zaman dostum. 500 kere yerini kaybettin bu maç. Arkandan geleni görmüyorsun bir gün penalti yaptiracaksin haybeye

Eldeki bütün stoperleri topla kendisinin yarısı etmez fakat her maç bir bombası var.

3 lu oynamayı dusunuyorsa bu takıma solak atletik defans al. Apoyla oynanmaz bu 3 lü. Bir insan kendini bilir topla niye çıkıyorsun sen

senlik bişey yok boss , nellsson denen herif tek görevi savunma yapmakken 5 dk oyuna girip 6 pas içinde çalım yiyip 5 metre ötede ki arkadaşı yerine rakibe top atarsa böyle oluıyor işte

Sorun daha büyük. Bu sorun çözülmedikçe bireysel hatalar devam eder

Adam hatalar yapıyor, hatta sakatlığa yatkınlığı var. 10 milyona gelmesinin sebebi o zaten. Yoksa bu özelliklerde bir stoper 40 milyon

Geri
Üst Alt