Üye Görüşü Davinson Sanchez’in Performansı Dil Bariyeri Yüzünden mi Düşük?

Samed Çiçek

Tecrübeli Üye
Renktaşlar ben küçük bir analiz yaptım sizinle paylaşmak istedim.

Davinson Sanchez bence dil bariyeri yüzünden son iki senedir hatalar yapmaya başladı. Sırtında Muslera olduğunda çok farklı bir Sanchez izliyorduk. Muslera gitti gideli hatalar yapmaya başladı. Dünya Kupasında mesala nerdeyse kusursuz oynadı ve takımın kaptanıydı.

Sizce Sanchez’in yaptığı hatalar dil bariyeri yüzenden mi geliyor?

hata yaptıgı bolgelerden kaleye seslense 5 dkda duyulur dostum

bahanelere gerek yok

Renktaşlar ben küçük bir analiz yaptım sizinle paylaşmak istedim.

Davinson Sanchez bence dil bariyeri yüzünden son iki senedir hatalar yapmaya başladı. Sırtında Muslera olduğunda çok farklı bir Sanchez izliyorduk. Muslera gitti gideli hatalar yapmaya başladı. Dünya Kupasında mesala nerdeyse kusursuz oynadı ve takımın kaptanıydı.

Sizce Sanchez’in yaptığı hatalar dil bariyeri yüzenden mi geliyor?
Davinson'un bugün bizde oynama sebeplerinden birisi zaten sakar stoper olması. Tottenham'a transfer olduğunda en pahalı stoperlerden birisi olarak gitmişti. Çok atletik stoper ancak sakar. Sakar, konsantrasyon problemi olduğu için bugün bizde oynuyor da diyebiliriz. Dilla falan ilgisi yok yani, yıllardır böyle. Biz bunu tolere edebiliyoruz. Onu böyle sevdik yapacak bir şey yok.

Dil bariyeri yüzünden çalım yiyor olamaz herhalde

Bir yanımda Apo diğer yanımda Sallai olsa ben de ara sıra kontakları kapatırdım herhal.

Öyle büyük diller vardır ki ayağına dolanır düşersin evet inanması zor ama dil bir bariyer olabilir

Zaten bu sakarliklari ve anlik konsantre kaybi olmasa ya da türkçe meali götü anlık kalkmasa bizde oynamazdi. Tottenhamdan reale fln giderdi. Cunku tam bir buyuk takim stoperi kendisi.

Ayaksızlık ve kafasızlık bariyeri.
Topu diliyle Uğurcan'a vermeye kalksa yine verirdi.

En son maçı baz alırsak, Abdülkerimin boşalttığı alani da tek başına kontrol etmek zorunda bırakılıyor. Bence asıl sorun Abdülkerim. İyi bir partner ile taş gibi oynamaya devam eder. Ayrıca kaptan olmaması da skandal.

Geri
Üst Alt