davutoğlu'ndan plaket ve hediye yasağı

Güray Çavuşoğlu

★★★★★
GalataSarayı Efendileri
Sabah açıklandı artık kamu da plaket törenlerini göremeyeceğiz...

"Plaket ve hediyelerle ciddi bir israf veriliyor. Yerel yönetimler valilikler ve kurumlar plaket ve hediye sunumunda bulunmayacaklar"

Ayrıca lüks tüketim olarak seçilen ürünlere ekstra vergi geleceğini de müjdeledi. Telefon alacaklara geçmiş olsun :D

Bu da Davutoğlu'na kapak olsun. ;)

B5KOTejCcAE3miW.jpg:large

oO hemen Vestel'den telefon siparişimi vereyim :stupid:

Ingilterede bakanlar bile doğru düzgün makam arabası bulamazken, bizde Gotu boklu şube müdür lerinde bile makam arabası var.
Askeriyede ise kıytırık yüzbaşı bile makam otosu vat ve hepsinin günlük en az 1depo yakıt hakkı var.bunların hepsi bize mal oluyor.
Daha bir sürü örnek var gereksiz para harcanan.
Adam akıllı bir tasarruf paketi yapılırsa eğer 5 sene içerisinde bütçe açığı denen birşey kalmaz.

Saray'dan çıkıp tekrar köşke geçseler bunlara gerek kalmaz.

Ulkede baska sorun yokmus gibi bunu yasakliyorlar saka gibi ulan ne kadar gereksiz varsa ona anca yasak koyarlar.

Kacak sarayinizin aylik elektrik faturasi ne kadar sayin Davutoglu?

Biraz da siz tasarruf yapsaniz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Doğru karar ama saraya ne demeli peki. Ya da diyanet işleri başkanının 1 milyon TL lik arabasına ne demeli.

-Tapatalk-

Bir yerlerden kısılacak ki Aksaray yapılsın, Diyanet' e milyon Euro' luk araba alınsın. Biz bu tasarrufların amacını biliriz.

GT-I9300 Tapatalk

Gereksiz işler, tasarruf etmesi gereken millet değil makan mevki sahibi olanlar bunları farketmeleri gerekiyor Türkiye'nin imajı deyip sen keyfini sürmeye devam eder, vatandaşın kemerini sıkarsan bir yerde patlar... Özel Tüketim Vergisi adı altında zaten lüks tüketim vergisi alıyorsun birde ekstra vergi bindirirsen bunun adına ne denir herkes biliyor burada... Muhtemelen Sigara, İçki, Cep Telefonu gibi ürünlere ekstra vergiler gelecek. Ama mesela pırlanta da ötv yok lüks değil ya malum...

Gereksiz işler, tasarruf etmesi gereken millet değil makan mevki sahibi olanlar bunları farketmeleri gerekiyor Türkiye'nin imajı deyip sen keyfini sürmeye devam eder, vatandaşın kemerini sıkarsan bir yerde patlar... Özel Tüketim Vergisi adı altında zaten lüks tüketim vergisi alıyorsun birde ekstra vergi bindirirsen bunun adına ne denir herkes biliyor burada... Muhtemelen Sigara, İçki, Cep Telefonu gibi ürünlere ekstra vergiler gelecek. Ama mesela pırlanta da ötv yok lüks değil ya malum...

'Ulan cep telefonun da buzdolabinda ötv var ama pirlanta da yok. Bu nasil is arkadas.' diye düşünen akp secmeni var mıdır acaba ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

tasarruf istiyorsanız kendi harcamanızdan kıssanız. hatta çalmasanız baya baya tasarruf yapılır. 2-3 dandik plaket vermemekle tasarruf mu olur davud? kaçak saray bir yana kamu görevlisi 1 milyonluk arabaya binmesin mesela?

Geri
Üst Alt