De Rossi:''Prandelli 'nin Yaptıklarını Sadece Nankörler Unutabilir''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
İtalya Milli Takımı'nın yıldız futbolcusu Daniele De Rossi, Hollanda ile oynadıkları özel karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Hollanda'yı özel maçta 2-0 yenen İtalya, Cesare Prandelli'nin görevden ayrılmasıyla birlikte yeni teknik direktör Antonio Conte ile ilk maçından galibiyetle ayrılmayı başardı.

Maç hakkında konuşan De Rossi, "Sadece dostluk maçıydı ama kazanmak kolay olmadı. Özellikle Hollanda gibi bir rakibe karşı. Conte soyunma odasına bizimle konuşmadı ama herkes onun ne kadar iyi bir motive edici hoca olduğunu bilir" dedi.

rossi_3453646.jpg

Milli takımın eski teknik direktörü Cesare hakkında da konuşan De Rossi, "Her şeyden önce Türkiye'de büyük işler yapacağını umut ediyorum. Prandelli'nin EURO 2012'de ve Konfederasyon Kupası'nda yaşattıklarını sadece nankörler unutabilir" şeklinde konuştu.

Prandelli'nin Dünya Kupası'nın ardından görevinden ayrılmasını değerlendiren İtalyan yıldız, "O bunun sorumluluğunu almış olabilir ama İtalya'da herhangi bir yenilgiden sonra en kolay iş hocayı kovmaktır" dedi.

webaslan

Aslan'ın De Rossi.

prandelli mükemmel bir insan cidden

sanki prandelliyi floryanin kapicisi getirdi.
getirecek tabi, yilmaz vurali mi getirecek

senin o emikledigin baskanin once azizin hakaretlerine cevap versin.

o böyle kaldigi surece bizden cacik olmaz.
sen de boyle prandelliyi getirdi xzaaa diye sevinirsin

Moderatör tarafında düzenlendi:
İtalya ligi aşırı derecede düşüşte buna paralel olarak Hollanda ligide aynı durumda çıkışta olan ise Belçika ligi yani bence Prandelli İtalya'yı çok iyi yerlere getirdi normalde D.K.'na gitmesi bile zordu bence kadroları iyi değil eski kadroları gibi efsaneler yok buna rağmen yinede turnuvalara katılabiliyorlar buda bence teknik adamın becerilerinden biri.

getirecek tabi, yilmaz vurali mi getirecek

senin o emikledigin baskanin once azizin hakaretlerine cevap versin.

o ezik kaldigi surece bizden cacik olmaz.
sen de boyle prandelliyi getirdi xzaaa diye sevinirsin
prandelliyi getirdigine sevinmiyorum.benim baskanim asil birisi ite kopege cevap verecek seviyyee alaha sukur inmedi ;)
1-2 sene once o zati muhattab almadigini resmi site aracigiyla aciklamislardi.

He ayrica it kopek bir tane degil Turkiyede ugrasilmasi gereken it kopek ayi cok.

prandelliyi getirdigine sevinmiyorum.benim baskanim asil birisi ite kopege cevap verecek seviyyee alaha sukur inmedi ;)
1-2 sene once o zati muhattab almadigini resmi site aracigiyla aciklamislardi.

He ayrica it kopek bir tane degil Turkiyede ugrasilmasi gereken it kopek ayi cok.
ugrasacak o zaman. seviyesine inmezmis, birakin bu gs lise muhabbetlerini

onun gorevi gsnin hakkini adam gibi savunmak. haksiz yere soylenen ithamlara resmi siteden kibar yazilarla degil, basin toplantisinda kameralara bakarak savunmak

bak bakalim o zaman kim ugrasabiliyor bizimle

ugrasacak o zaman. seviyesine inmezmis, birakin bu gs lise muhabbetlerini

onun gorevi gsnin hakkini adam gibi savunmak. haksiz yere soylenen ithamlara resmi siteden kibar yazilarla degil, basin toplantisinda kameralara bakarak savunmak

bak bakalim o zaman kim ugrasabiliyor bizimle
evet sov yapsin.

nerden biliyosun olmadigi mi

aysala adam gibi savunmuyor dedigim icin mi adam degilim kanisina vardin
adam gibi savunmuyor dediysen senin düşüncendir ben yanlış anlamışım o zaman kusura bakma,Ha bnim anladığım türde sen başkalarının adamlık muhakemesini yapıyorsan kendine yapılmasınıda hazmedeceksin durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt