Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.668
- 20.997
- 2.643
Hocam muhabbetimiz yok doğru ama forumun en aktif sayfalarını girdiğim müddetçe sonuna kadar okuyorum. Dediğim gibi kendini geliştirmiş konuşmak için konuşmayan biri olduğunu söylerim. Hatta bazi senelerde yazdığın yazıları okumak için favorilerime almisligim var seni.
Ben dışarıdan bir göz olarak bunları düşündüm. Bu arada sinirli de olabilirsin yaşananlara sinirlenmemek elde değil mizacim bu diyorsan saygı duyarim elbet.
Ben sadece son zamanlarda çok fazla eleştiri yazını görünce o maliyetlere gelseydi elestirecegini düşündüğümü paylaşmak istedim. Adam iyi kötü demene lafım yok. Genel olarak herşeyi Total şablona göre değerlendirdiğini bildiğim için demiştim.
Ha bu arada sana bir saygısızlık yapmadım. Sende bana yapmadın doğrusunu söylemek gerekirse saygı duyduğum insanlar için genelde kendimi tutamayıp neden bu ara böylesin diye kendime gereksiz anlam yüklemesi yapmış olabilirim(bunu şuan dememdeki sebep samimiyetimizin olmamasindan dolayi)
Ben yine sana saygı duyuyorum benimle iletişime girmemek en doğal hakkınız ama açıkçası ben ilerde herhangi bir postta sohbet edebilecek yapıda olduğumuzu düşünüyordum. Yine karar senin hocam 1 tane yazıdan bütün kişilik analizimi çıkarıp konuşmak istemiyorum arkadaş diyorsan bize diyecek bir söz kalmaz.
İyi forumlar dilerim, kararına saygı duyduğum için yazmayacağım postlarina cevap sağlıcakla hocam
Adamı rahat bırak
Bir daha uğraşırsan karşında beni bulursun