Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Burdada oyuncu gitmek istiyordu diye biliyordum?Evet Alexis gidiyor. Draxler ile Lemar Arsenal'e gidebilir ve Arsenal dönemi iyi kapatabilir.
Mustafi Inter olayı da iptal oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burdada oyuncu gitmek istiyordu diye biliyordum?Evet Alexis gidiyor. Draxler ile Lemar Arsenal'e gidebilir ve Arsenal dönemi iyi kapatabilir.
Lemar son dakika Arsenal'e gidecek gibi
Evet muhtemelen hayvani bir maaş önerildi.Burdada oyuncu gitmek istiyordu diye biliyordum?
Bence gitmezHazard is Loading?
Real, Bale Hazard degisikligi yapsa cok iyi olurdu.Bence gitmez
Benzema-Lewa değişikliği de çok güzel olurduReal, Bale Hazard degisikligi yapsa cok iyi olurdu.
Evet Alexis gidiyor. Draxler ile Lemar Arsenal'e gidebilir ve Arsenal dönemi iyi kapatabilir.
mitroğlunu ne güzel saplamışlar öyle.
mitroğlunu ne güzel saplamışlar öyle.

kac liraya?mitroğlunu ne güzel saplamışlar öyle.
bu ne şimdi
[FONT="]Marsilya 15M€ ve gelecek satıştan %50 pay karşılığında Mitroglou'nu transfer etti. Yunan forvet 2 yıl takımda kalırsa 12,5 M€ daha ödenecek[/FONT]

kac liraya?

Benim icin Hazard Neymardan ileride bir oyuncu.Hazard, "eger sakatlanmamis olsaydim Neymar'in yerini doldurabilirdim" diye bir seyler soylemis ama suanda sakatliktan yeni ciktigi icin bu sezon Chelsea'de devam edecegini aciklamis.
Bu ne la, adamlar bir kere ile kalmamis kombo yapmislar.15 + satıştan % 50 pay. 2 yıl içinde satılmazsa + 12,5 milyon €
![]()