Ryan reynolds adina sevindim. Sonunda bombayi patlatti.

3 kisi gittik 2'si begenmedi bi ben begendim.

sorun bende degilmis, iyi bari :D

8/10

Daha evvel cizgi romanlarini okumamistim pekte fikir sahibi degildim ama hatun gidelim diye ısrar edince girelim dedik ve hakikaten ısrar ettigi kadar varmis.Uzun zaman sonra gittigim bir filmde bu kadar eglendim diyebilirim.Ryan Reynolds müthis bir performans göstermis.Muhtemelen seri halinde devam edecektir ki filmin sonunda bunu ifade ediyor zaten Reynolds.

reynold reyisi de esas hatunu da begendim.striptiz sahneleri de iyiydi.defalarca izlenir.

Bugün gitmeyi düşünüyorum da ergen filmi diyorlar. Arkadaşım da gitmiş salonda içlerinde en büyük ben kaldım heralde dediydi. Gidilecek bir film midir ?

Bugün gitmeyi düşünüyorum da ergen filmi diyorlar. Arkadaşım da gitmiş salonda içlerinde en büyük ben kaldım heralde dediydi. Gidilecek bir film midir ?

aynen öyle ..benim yeğen var 13 yaşında facede fotoğraf atmış full ergenler dolu salonda...ama ben de izlemeyi düşnüyorum fırsat bulunca

çok iyiydi bence.2 haftada 500 milyon dolar gişe yaparak x-men serisindeki filmlere fark atmış.

En iyi marvel filimi bence. Argosuda muthiş yakışıyor deadpoola. 2ci bölümüne şimdiden beklemeye geçtim

NKFVaklınaK

türkçe dublajlıya gitmek zorunda kaldım yine de güzeldi açıkara en iyi çizgi roman uyarlaması ve hiçbir zaman ilk filmi kadar beğenilmeyecek devam filmleri eminm

Tam da volverin izlerken gelen habere bak. :dans:

4941e8e47b79a0c3d46c15b184268146.jpg

Geri
Üst Alt