Deadpool & Wolverine

Super kahraman filmlerini sevmeme ragmen;
Deadpool 1 - 7 puan
Deadpool 2 - 8 puan
Bu filme 5.5 puan

Marvel'in en iyi 5 filminden biri. Sıralama kişiye göre değişir. 2 defa izledim. Bir defa daha giderim. O kadar beğendim.

Sonunda izleme fırsatı buldum. Beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir yapım oldu. @Melih Peker 'in de dediği gibi sahne başına en az 10 cameo/easteregg vardı muhtemelen

Henuz izleme serefine nail olamadım ama olacagım

Filmlerin metacritic, rotten ve imdb'de aldığı izleyici notları. Eleştirmen notlarını asla dikkate almam. Eleştirmenler ile benim seyir zevkim hiç bir zaman tutmuyor. Adamların beğendiğini ben beğenmiyorum. Benim beğendiğimi adamlar beğenmiyor.

Asıl izleyici notları önemli benim için. Benim gibi insanlar seyrederken beğenmiş mi beğenmemiş mi ona bakarım her zaman.

Filmin aldığı notlar zaten sonucu gösteriyor. Benim bir şey dememe gerek yok bile.

Rotten,
Deadpool 1 - 90
Deadpool 2 - 86
Deadpool 3 - 97

Metacritic,
Deadpool 1 - 8.0
Deadpool 2 - 7.9
Deadpool 3 - 7.9

Imdb,
Deadpool 1 - 8.0
Deadpool 2 - 7.6
Deadpool 3 - 8.2

6 yılda bir senaryo yazamamışlar. Filmin konusu yok. 10ar dklık skecleri birlestirmisler.

Güzel olmuş ama konusu yok hakkaten

En azından ant man 3 gibi skandal bişey değil

6 yılda bir senaryo yazamamışlar. Filmin konusu yok. 10ar dklık skecleri birlestirmisler.
olay o zaten film fanlar icin deaadpool ve wolverine karakterini birlikte dovusurken izlemek icin yapilmis bir film. ryan reynolds'a sinirsiz bir ozgurluk verilmis ve o da hugh jackman ile bu yolu secmis.

bence cok guzel de olmus cizgi roman ve karakterlerin hayranlari bundan cok memnun

plot twist yok , marvelin sonraki projesine kopru olma gayreti yok.

Geri
Üst Alt