# DeAndre Yedlin

Klinsmann ile beraber gelebilir.

Dünkü macta bayagi iyiydi.

★★★》☆

Soundersli bi adamın mac ve oyuncu hakkındaki görüşlerini okuyordum. 1m$ bizim için iyi olur falan diyordu. :D Hayrına 3 verelim temiz olsun :D

N5

onlarda sistem degisik yaw galiba oyuncu mlsten baska lige giderse para mlse gidiyor kulube degil.

onlarda sistem degisik yaw galiba oyuncu mlsten baska lige giderse para mlse gidiyor kulube degil.

%33 Mls'ye gider.Ancak oyuncunun hakları Abd için o takımda kalır.

Eğer o oyuncu ileride abd'ye dönerse ilk o takımla pazarlık masasına oturmak durumundadır.

Soundersli bi adamın mac ve oyuncu hakkındaki görüşlerini okuyordum. 1m$ bizim için iyi olur falan diyordu. :D Hayrına 3 verelim temiz olsun :D

N5

3m$ falan versek özel uçakla gönderecekler demek :D Adamlar daha piyasayı çözmemişken bikaç tane kapsak aslında.

5+3e filan bakmadan alınmalı... ister oynat ister kiraya ver... sadece bu oyunla şöhret olduğunu sanmıyorum... sanıldığının aksine avrupa takımları bir maç seyrederek adam almıyor...

Flash tvdeki şarkıcılar bile ünlü sayılıyor adam dünya kupasında yüzmilyonların karşısına çıktı o manada dedim :D Oyunu için tek maçtan kesin konuşmak doğru olmaz ama yeteneği olduğu aşikar.

Cok begendim, Dynamo gibi. Keske alsak. Tebrik ediyorum Hayri.

Emre Utkucan bunu nasil görmemis ya.

Videodaki ilk maci: Fransa-USA bizim Stad'ta oynadi...U20 AS..

Bruma aldik keske onu de alsak...

Sağ bek için genç bir isim arıyorsak bundan daha iyi bir seçenek olamaz . Belçika maçında sağdan sağdan yağdırıyordu . Tarık , Şener gibi kazmalara milyon euro'lar vereceğimize Yedlin'i alalım hem iyi bir oyuncu hem de yaşı çok genç . Alıp parlatma imkanımız da var aynı Bruma gibi . Son günlerde Roma'ya gideceği konuşuluyor . Ama sadece konuşuluyormuş . Alırsak sağ taraf uçar .

Yedlin Spurs ile anlaşmış 4 m euro'ya . Ulan Tarık'a istiyorlar 6 m euro . ADALET Mİ BU ?

Demedi demeyin Spurs 3-4 sene sonra en kötü 30 m'ye satar .

Bize gelse 5+3'te yedek oyuncu olabilirdi . Sağ kanatta da oynardı ara sıra çünkü güçlü , hızlı ve teknik bir oyuncu .

Carole gibi az maliyetli uygun bir isim. Tottenham'da oynatmiyorlar. Almanya-ABD macinda seyrettigim kadariyla iyi bir oyuncu. Kiralansa iyi olurdu opsiyonla birlikte.

Kiralik verseler harika olurdu ama Tottenham bence gondermez bunu.

Geri
Üst Alt