#Dedryck Boyata

Melikşah Aydoğan

10 Numara!
Galatasaray'ın teknik patronu Roberto Mancini Manchester City'den eski öğrencisi Belçikalı yıldızı yeni sezonda kadroda görmek istiyor.

Sezon sonunda takıma takviye yapılmasını isteyen Roberto Mancini sürpriz bir ismi transfer listesine ekledi.

Birçok yabancı oyuncuyla yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray'da İtalyan teknik direktör Roberto Mancini listesini belirlemeye başladı. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Galatasaray, Mancini'nin isteği doğrultusunda ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi.

Mancini onu istiyor

Manchester City'de Mancini'nin eski öğrencisi olan defans oyuncusu Dedryck Boyata, İngiliz basınına göre Galatasaray'ın listesinde. Manchester City'ye yakın kaynaklara göre Boyata'ya Galatasaray'dan teklif geldiği ve oyuncunun bu teklifi kabul etmek üzere olduğu aktarıldı.

Sözleşmesi bitiyor

Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan Belçikalı futbolcunun Mancini döneminde gelecek vadeden oyuncular arasında gösterildiği ancak Pellegrini zamanında yeterli şansı bulamadığı belirtilirken oyuncunun kulüpten gelen teklifleri değerlendirmek için izin aldığı aktarıldı.

Sezon sonunda Dany ve Burdisso ile yollarını ayırmayı plalayan Galatasray'ın Boyata için bonservis bedeli ödemeyecek olması transferi mümkün kılıyor. İngilz basınındaki haberlere göre oyuncu da eski hocasının bu teklifini kabul etmek üzere olduğu belirtiliyor.

[attachment=9465:dedryck-boyata-manchester-city_3002047.jpg]

Boyata'nın adı geçiyor , nasıl bir oyuncudur bilgisi olanlar var mı ?

Transfer etme durumumuz , gerekli haberler , yorumlar bu başlık altında devam edebilir.

Ekli dosyalar

• dedryck-boyata-manchester-city_3002047.webp
    dedryck-boyata-manchester-city_3002047.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 164
Bu Haber'de aynı resimdeki gibi yüz ifadesi oluşturdu bende.

Tanımıyorum

Twente'de birşey oynamadan City'ye geri postalanmış bir arkadaş.

Dany bundan daha iyi gercekten.

Mümkünse zenci stoper almayalım.(ırkçılık yapmıyorum)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Transferde bile Terim´i arayacak duruma getirme bizi. Adam gibi liste ver. Hayret birsey.

5 senede 57 maça çıkmış geçen sene 5 maça çıkabilmiş, bu sene 1 maç oynamış.

Ya tutarsa transferi olur.

jbl655.jpg
Tanıyan , bilen , izleyen yok mu ?

sadece fm'den biliyorum o da can sıkıntısına man city'den kariyer açtığım için.

çok ortalama bir oyuncu ve evet sözleşmesi bitiyor.

pek ünlü değil sözleşme teklifi alamıyor.

bize göre değil kanımca , ayrıca sırf PL 'den geliyor diye mal gibi fazla maaş da ister bu.

doğru düzgün top oynadığı bir sezon bile yok gelmiş 24 yaşına büyük konuşmak gibi olmasında bi yol olmaz artık bundan

mancini yabancı stoper ister yönetim de alırsa yazıklar olsun

dany-chedjou gitmeden nereye alıyorsun derler adama

Çeptalk

Geri
Üst Alt