Deep Turkish Web

Gerçekten insanları yaşına/kültürüne/tipine/diline/dinine vs. göre ayırmadığını mı iddia ediyorsun?
yaşa göre ayırsam bunları da övmezdim üstat. Tipe göre de ayırmam. Dile göre de... Sadece özenti tiplerden gıcık alıyorum cahillerden, liboşlardan, popüler kültürü esiri olanlardan. Yoksa ırkçı, ayrımcı biri değilim

yaşa göre ayırsam bunları da övmezdim üstat. Tipe göre de ayırmam. Dile göre de... Sadece özenti tiplerden gıcık alıyorum cahillerden, liboşlardan, popüler kültürü esiri olanlardan. Yoksa ırkçı, ayrımcı biri değilim
Gerçekten ilginç.

Kafalarına göre takılıyor çocuklar son videoları güldürmüyor ama seviyorum bunları. Gerçek kaybedenler kulübü ve bitcoinin mucidi(Gülmek için anime bilgisi gerekli) favorilerim.

Ustat bana seninle benzer dusunceleri paylasip zeka seviyesi, entelektuel seviyesi geride kalmis ve sokakta hayatta kalamayacak birini soyler misin?

Hazzetmediklerimi yazdım zaten yoksa ben hangi ırkı, dini yahut dili aşağılamışım tek bir postum yoktur öyle
Aşağılamak nerden çıktı? Sen cidden karşındakinin yazdıklarını okuyor musun? Neden her seferinde mevzuyu farklı yöne çekip konunun temel eksenini kaydırıyorsun?

vallahi eğitilmez laf anlatılmaz

Ayrıştırmak/başkalaştırmakla aşağılamanın bambaşka şeyleri ifade ettiğini bilecek kadar birikime sahip olduğunu düşünüyorum.
E tamam salt ayrıştırmak olarak da desen ben ırkç-dil-din ayrımı yapmam ki bence popüler kültür ve batı özentileri elyaf beyinli ama bu onların kökenine dair bir kin beslediğim manasına mı geliyor?

müslüman çinlileri ayırınca
müslüman olmayan çinlilere ayrımcılık yapmış olmuyor musun üstat
Yo çünkü milliyetçi çinliler de han çinlileri onları da ayırmıyorum ırk bazında ırkçı değilim işte. Din olarak da öyle olsa gayrimüslüm tüm çinlileri ayırırdım ki tayvanı eleştirmiyorum ya da makaudakileri filan

Geri
Üst Alt