Deep Turkish Web

Dikkat ettim de çok keskin ayrılıyor insanlar, mesela bana da hiç komik gelmiyor ama sevenler çok seviyor/gülüyor.

Bunlara ben de hiç gülemedim yav ilginç bir ekip.

Ben de pek gülmüyorum çok fazla videolarını da izlemedim açıkçası ama komik bulan da ciddi bi kesim var saygı duyarım

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben biraz daha kara ofansif bir mizah sahipi bir insanim bu bana yeterli gelmiyo

Ilk 10 saniyedeki ali rizadan tolga karele gecis harika :asd:

Daha cok youtube yorumları uzerınden yaptıkları vıdeolar ıle tanındılar onlar bana kalırsa daha komık bazıları kaldırıldı youtubedan ben sana atayım ızle abı

Haaa yorum seslendirmelerini bunların yaptığını bilmiyordum, onlar güzel oluyor genelde. :) Kendi çekip oynadkları pek komik gelmiyor.

A... s... kısımları olmasa daha komik olurmuş bence ama güzel yine de :asd: bu diziyi bir de oturup izledik anasını satayım yav, neyseki sonuna kadar izlemedim.

Ben de aksine son sezonu izledim.Aski Memnu,Hanimin Ciftligi ile ayni doneme denk gelmisti galiba.Kanal d'ye abone olmustuk ailecek.

İşte beni neden sevemedin ise aynı sebepten onları da sevemiyorsun... Zira hastasıyım çocukların Kızgır Biraderlerle de tanıştım.
Pek sevgili üstat seni sevmiyor değilim tanımıyorum ki. Bazı konularda uç noktalarda olmanı sevmiyorum evet ama bu şahıs olarak seni sevmediğim anlamına gelmez, birini sevmemek için güçlü bir sebep lazım o sebep de benim zanarımda yok. Geçmişte karşılıklı hakaretleşmiş olabiliriz o da problem değil, ben sana çok hakaret ettim sonra sende bana ettin. Temiz bir sayfa açalım derim, daha önce gerilmemize sebep olan konuları artık forumda konuşmadığım için problem yaşama ihtimalimiz sıfır.

Yürüyen penis müthiş yaw :asd:

Gece yatarken playlist hazırlayıp izleyeyim bari yav Reconun paylaştıklarını, bu kadar insan seviyorsa vardır herhal bir sebebi.

Mizahın sadece küfürlü yapılmasıda kalitesini düşürüyor. Yaprak dökümü videosuna bakayım dedim 10 sn içinde kaç kez analı bacılı saydırdı. Komik değil maalesef geçiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt